Μαρία Σάκκαρη – Στέφανος Τσιτσιπάς: Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη μέρα µε τη µέρα ανεβαίνουν τα σκαλιά της επιτυχίας, γνωρίζουν την αποθέωση και δοξάζουν την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης. Μετά το Hopman Cup, στο Περθ της Αυστραλίας ξέσπασαν φήμες πως οι δύο αθλητές ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Λάδι στη φωτιά έριξαν και τα tweets του Στέφανου Τσιτσιπά που μαρτυρούσαν πως κάποια γυναίκα του έχει κλέψει την καρδιά, αλλά και πρόσφατες φωτογραφίες που

κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι οποίες δείχνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα… καμουφλαρισμένο στο γήπεδο όπου προπονείται η Μαρία Σάκκαρη για το Γουίμπλεντον.

Παρόλα αυτά, η Μαρία Σάκκαρη θέλησε σε συνέντευξη της πριν λίγες ημέρες να ξεκαθαρίσει πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι και όχι κάτι παραπάνω παρά τα όσα ακούγονται.

«Όχι, δεν είμαστε μαζί με τον Στέφανο. Είμαστε καλοί φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Ξέρω τον Στέφανο από πολύ παλιά. Μπορούσες να διακρίνεις πως θα γίνει πολύ καλός από την ηλικία των 15-16», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκαρη, βάζοντας τέλος στις φήμες.

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας Πούμπουρας: Το μήνυμα όλο νόημα για το trend με τις γερασμένες φάτσες…

«Δεν πέρναγε από το μυαλό μας ότι θα πεθάνει η Ρίκα Βαγιάνη! Όταν αρρώστησε…»

Ειρήνη Καζαριάν: Απαντά για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή!

Keywords
Τυχαία Θέματα