Πηνελόπη Πλάκα: «Έχω κάθε μέρα άγχος αν θα ζω και αν θα αναπνέω»

Συνέντευξη στο Πρω1νο παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την νέα παράσταση που πρόκειται να συμμετέχει αλλά και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί για να «κάνει» τηλεόραση. Μάλιστα, δεν δίστασε και να αποκαλύψει ότι έχει επισκεφτεί ψυχολόγο.

«Ξεκινάμε περιοδεία στις 25 Ιουνίου με την

“Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη. Δε δέχτηκα να πάω στο “Survivor” γιατί δε θέλω να είμαι στην επικαιρότητα για άλλον λόγο πέραν από τη δουλειά μου. Μου έχουν κάνει πρόταση να είμαι σε πάνελ πρωινής εκπομπής, αλλά ούτε αυτό είναι στις προτεραιότητες μου» είπε χαρακτηριστικά για τα επαγγελματικά της.

Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να επισκεφτεί ψυχολόγο είπε: «Φυσικά έχω κάνει ψυχανάλυση και βοήθησε πολύ, είναι ωραίο να μαθαίνεις τον εαυτό σου. Έχω κάθε μέρα άγχος αν θα ζω και αν θα αναπνέω. Από το άγχος μου βγάζω κάποια σημάδια που λέγονται ατοπία».

Επιπλέον αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Πλέον μπορείς να βγάλεις χρήματα από το instagram. Πλέον οι άντρες φλερτάρουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, δε μου αρέσει και δεν ενδίδω. Είχα προφυλάξει πολύ την προηγούμενη σχέση μου, γιατί αν θέλει κάποιος να προφυλαχτεί μπορεί να το κάνει. Με έχω σκεφτεί με νυφικό, πάντα σκέφτομαι νυφικά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς: Ο χωρισμός του ζευγαριού που δεν μάθαμε ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα