ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιώργο Αγγελόπουλο

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιώργο ΑγγελόπουλοΤετάρτη, Ιούνιος 13, 2018 - 16:49

❱❱ «Το φετινό ‘‘Survivor” δεν το βλέπω κι έτσι δεν έχω άποψη. Το παιχνίδι αυτό μου πρόσφερε κάτι που έχει μείνει χαραγμένο μέσα μου, η ζωή ωστόσο συνεχίζεται.

Πρέπει να κάνω άλλα πράγματα και θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να προχωράω μπροστά. Τώρα είμαι στον χώρο της υποκριτικής, ασχολούμαι με άλλα πράγματα και συνεχίζουμε»... Τάδε έφη ο Ελληνας Ρόμπερτ Νταν-ίρο Γιώργος Αγγελόπουλος!

O περσινός εθνικός ήρωας των απανταχού τηλεθεατών, το ημίγυμνο πρότυπο άντρα, η απόλυτη φαντασίωση

της μέσης Ελληνίδας νοικοκυράς και ο κύριος «το... κομποσκοίνι μου φιλώ και τον σταυρό μου κάνω και ο Θεός με βοήθησε καριέρα για να κάνω» φέτος έχει αλλάξει ριζικά! Δεν είναι πια το λαϊκό παιδί της Σκιάθου, το τίμιο μαστόρι των θαλάσσιων σπορ, αλλά ένας «καλλιτέχνης θα πει, μοναξιάς φυλακή», που είπε και ο Νότης Σφακιανάκης!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με το που τον έπαιξε για πρώτη φορά (τον ρόλο στο «Τατουάζ»!), τελείωσε! Εκλεισε ως επαγγελματίας! Του είπαν ότι τον παίζει και καλά τον «Στέφανο» και πλέον δεν θέλει να κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του! Το βράδυ μάλιστα που γυρίζει στο σπίτι του, όπως είπε, βλέπει πώς τον παίζει, τον ρόλο, για να τον παίζει όλο και καλύτερα!

Ως εκ τούτου δεν έχει ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να βλέπει ριάλιτι επιβίωσης, όπως το «Survivor». Δεν είναι πια στην... κουλτούρα του, καταλαβαίνετε; Τι κι αν το ίδιο πρόγραμμα στο ίδιο νησί και στο ίδιο κανάλι τον καθιέρωσε και τον έκανε δημοφιλέστερο κι από τον Αλέξη Τσίπρα; Κι όπως λέει ένα ποιηματάκι, Γιώργο Αγγελόπουλε: «Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά και θα σου γείρει ο κλώνος και θα σου φύγει το πουλί και θα σου μείνει ο πόνος!» Κι όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις φανταστεί, δεν θα έχεις τι να παίζεις μετά!

Γιώργος Αγγελόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα