Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στο μπάνιο: Κάντε το μπάνιο σας αγνώριστο με ΑΥΤΑ τα trends

Αν υπάρχει ένας χώρος μέσα στο σπίτι που έχει μεταμορφωθεί εντελώς τα τελευταία χρόνια τότε αυτός ο χώρος είναι το μπάνιο! Οι τάσεις στο μπάνιο ανανεώνονται συνεχώς και ο συγκεκριμένος χώρος του σπιτιού μας δεν έχει πλέον καμία σχέση με το πώς ήταν το μπάνιο μας παλαιότερα. Ετοιμάσου λοιπόν να μάθεις μέσα σε λίγα λεπτά τις πιο hot τάσεις που μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις στο μπάνιο σου και να το μετατρέψεις στον αγαπημένο σου χώρο του σπιτιού.

Τάση #1: Μετέτρεψε το μπάνιο σου σε δωμάτιο!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τάση που άλλαξε τελείως τους κανόνες διακόσμησης των μπάνιων μας.

Πλέον το μπάνιο θυμίζει περισσότερο δωμάτιο και πολλές φορές η μπανιέρα και η τουαλέτα είναι τα μόνα σημεία που μαρτυρούν την ταυτότητα του δωματίου. Στο συγκεκριμένο μπάνιο, όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω, η μαύρη μπανιέρα από την εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ δίνει σοφιστικέ ύφος στον χώρο, όπως επίσης και η όψη μαρμάρου στα πλακάκια.

Decor tip! Βάλε στους τοίχους του μπάνιου σου κάδρα και τοποθέτησε στις γωνίες μικροέπιπλα που θα κάνουν το μπάνιο σου να δείχνει πιο όμορφο.

Τάση #2: Συνδύασε διαφορετικές υφές!
Πρόσθεσε ξύλινα ντουλάπια στο μπάνιο σου που μπορείς να βρεις στην εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ, βάλε πλακάκια με ψηφίδες που γεμίζουν τον χώρο, βάλε μακριές κουρτίνες που ακουμπάνε στο δάπεδο και πρόσθεσε λίγη πρασινάδα. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Decor tip! H εναλλαγή στα πλακάκια δαπέδου οριοθετεί τον χώρο και απομονώνει την μπανιέρα. Δείτε πόσο υπέροχα χωρίζεται ο χώρος σε αυτό το μπάνιο με το ξύλινο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί μόνο κάτω από την μπανιέρα.

Τάση #3: Συνδύασε ματ υλικά με λίγη λάμψη!
Σε αυτό το μπάνιο έχουν συνδυαστεί διαφόρων ειδών πλακάκια που είναι όμως στις ίδιες αποχρώσεις. Τα αστραφτερά ψηφιδωτά του τοίχου ταιριάζουν μοναδικά και δημιουργούν υπέροχη αντίθεση με ένα σετ από ματ είδη υγιεινής. Ο ματ πάγκος δημιουργεί μια αντίθεση που επίδης μας αρέσει πολύ.

Decor tip! Τα μπρονζέ φωτιστικά δίνουν λίγη λάμψη στην απλότητα που χαρακτηρίζει αυτό το μπάνιο.

Τάση #4: Βάλε πλακάκια από τη μέση και κάτω!
Αυτήν την τάση την αγαπάμε πολύ γιατί δίνει χαρακτήρα στο μπάνιο μας χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε πολλά πράγματα. Διάλεξε όποιον τύπο από πλακάκια θέλεις και τοποθέτησέ τα μόνο από τη μέση και κάτω του τοίχου σου. Στην εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ θα βρεις πολλά σχέδια σε πλακάκια για να διαλέξεις το στιλ που σου αρέσει περισσότερο.

Decor tip! Διακόσμησε το πάνω μέρος του τοίχου με διακοσμητικά σε αποχρώσεις που έχουν τα πλακάκια σου.

Τάση #5: Υλικά βγαλμένα από τη φύση!
Η φύση μας εμπνέει πολύ το 2018 για τη διακόσμηση του μπάνιου αλλά και ολόκληρου του σπιτιού. Φαντάσου να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε έναν χώρο σαν και αυτόν. Δεν θα σου πούμε περισσότερα! Για να φτιάξεις το μπάνιο σου όπως ακριβώς αυτό στη φωτογραφία παρακάτω απευθύνσου στην εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ.

Βρείτε τα πάντα για το μπάνιο στην εταιρία Λακιώτης ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα