Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με τις κατάξανθες κόρες της πριν βγουν στην παραλία

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διαθέτει ένα πολύ ενεργό προφίλ της στο Instagram, το οποίο τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση με περιεχόμενο που συνάδει με την αισθητική της είτε προέρχεται από επαγγελματικές συνεργασίες είτε από προσωπικές στιγμές.

Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Φώτη Μπενάρντο, φέρνοντας στον κόσμο δύο παιδιά, που

αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους. Η Λυδία και η Ηλέκτρα είναι δύο κούκλες, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί κατά καιρούς η μητέρα τους στα social media.

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της, την οποία είχε συνοδεύσει με πολύ γλυκά λόγια. «Είναι που θες να πεις πολλά άλλα δεν θα το κάνεις… Τα παιδιά όλου του κόσμου να τα προσέχουμε σα να είναι τα δικά μας.
Αυτή είναι η λύση στα πάντα. Να δίνουμε την αγάπη μας χωρίς όρους, και σε όλους», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πολύ δραστήρια μαμά και απολαμβάνει να περνάει τον χρόνο με τις κόρες της! Παρά τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα, η ηθοποιός καταφέρνει και τα κρατάει όλα σε μια ισορροπία.

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της τον Φεβρουάριο του 2016 και 2,5 χρόνια μετά, τον Νοέμβριο του 2018 ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις κατάξανθες κόρες της λίγο πριν πάνε στην παραλία. Μαμά και κόρες φοράνε τα μαγιό τους και ποζάρουν στον φακό με το ίδιο στιλ και ύφος και το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό!

Διαβάστε ακόμα:

 Φοίβος Δεληβοριάς: Η σπάνια φωτογραφία με τη 13χρονη κόρη του, Ιόλη

Άβα Γαλανοπούλου: Η εμφάνιση μετά από καιρό και η έκκληση του Γιώργου Λιάγκα

 Γιάννης Φλωρινιώτης: Η κόρη του, Άννα, αποκαλύπτει – «Το οξυγόνο ήταν χαμηλό τις τελευταίες ημέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα