Σκορπιός: Τα μυστικά για να τον κάνεις δικό σου μια για πάντα!

Ο Σκορπιός είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο μυστηριώδη ζώδια που υπάρχουν. Δεν ταιριάζει εύκολα με πολλά ζώδια αλλά υπάρχουν και κάποιοι συνδυασμοί που είναι ιδανικοί για μακροχρόνιες σχέσεις.

Ο Σκορπιός δεν ταιριάζει εύκολα με τον Κριό. Στην αρχή η σχέση τους θα φαίνεται υπέροχη αλλά σιγά σιγά θα βγουν στο προσκήνιο πολλές διαφωνίες.

Ο Σκορπιός

με τον Ταύρο δεν θα ταιριάξουν γιατί είναι και οι δύο πολύ ξεροκέφαλοι. Για να λειτουργήσει η σχέση τους θα πρέπει κάποιος από τους δύο να κάνει πίσω στις διαφωνίες τους.

Ο Σκορπιός με τον Δίδυμο έχουν τόσες πολλές διαφορές που δεν είναι καθόλου εύκολη η συμβίωση μεταξύ τους.

Ο Σκορπιός ταιριάζει απόλυτα με τον Καρκίνο γιατί είναι και οι δύο ευαίσθητοι και ξέρουν πώς να χειριστούν ο ένας τις αδυναμίες του άλλου.

Η σχέση ενός Σκορπιού με έναν Λέων είναι μια πρόκληση. Αν καταφέρουν να επιβιώσουν τον πρώτο μήνα ως ζευγάρι, υπάρχουν πολλές ελπίδες για αυτούς τους δύο.

Συνήθως η σχέση ενός Σκορπιού με έναν Παρθένο λειτουργεί πολύ θετικά. Ωστόσο κάποιες φορές ο Παρθένος μπορεί να τρομάξει από το υπερβολικό πάθος που θέλει στη σχέση του ο Σκορπιός.

Σκορπιός και Ζυγός θα ταιριάξουν για κάτι εφήμερο αλλά η σχέση τους δεν θα αντέξει στον χρόνο.

Ο Σκορπιός με τον Σκορπιό ταιριάζουν ιδανικά ενώ ο Σκορπιός με τον Τοξότη είναι συνήθως ένας καταστροφικός συνδυασμός.

O Σκορπιός και ο Αιγόκερως είναι επίσης ένας συνδυασμός καυτός με πολλές προοπτικές. Από την άλλη μεριά ο Σκορπιός με τον Υδροχόο νιώθουν να μην έχουν κανένα απολύτως κοινό χαρακτηριστικό.

Τέλος, ο Σκορπιός με τον Ιχθύ φαίνεται να τα βρίσκουν μεταξύ τους καθώς έχουν το ίδιο χιούμορ και επικοινωνούν τέλεια ο ένας με τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Tα tricks που πρέπει να ακολουθήσεις για να κερδίσεις έναν Τοξότη τώρα και για πάντα

Πώς θα κάνεις έναν Κριό να νιώθει ότι του λείπεις πολύ;

Keywords
Τυχαία Θέματα