Φοίβος Δεληβοριάς: Η σπάνια φωτογραφία με τη 13χρονη κόρη του, Ιόλη

Ο Φοίβος Δεληβοριάς διαθέτει ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Instagram, ωστόσο συνηθίζει να το χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους, προωθώντας τις δουλειές και τις συνεργασίες του. Ο γνωστός καλλιτέχνης βιώνει την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του, ωστόσο προσπαθεί να προστατεύει τα προσωπικά του και να μην τα εκθέτει στη δημοσιότητα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Βάσω Καβαλιεράτου και, μάλιστα, φέτος τους είδαμε να συνεργάζονται στην πολύ επιτυχημένη

εκπομπή της ΕΡΤ που έφερε την υπογραφή του, «Τα Νούμερα». Το ζευγάρι μπορεί να μετράει χρόνια κοινής πορείας, όμως προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ιόλη.

Η Ιόλη είναι 13 ετών και οι γονείς της τής έχουν μεγάλη αδυναμία. Ο Φοίβος Δεληβοριάς είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι από τότε που γεννήθηκε η κόρη του άλλαξαν τα δεδομένα της ζωής του κι άρχισε να τα βλέπει όλα διαφορετικά.

Πριν από μερικές ώρες, ο Φοίβος Δεληβοριάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια σπάνια φωτογραφία με την μοναχοκόρη του. Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν με τα μαγιό τους, φορώντας γυαλιά και έχοντας το ίδιο ύφος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foivos Delivorias (@foivosdelivorias)

«Μπόνι και Κλάϊντ», έγραψε χιουμοριστικά ο Φοίβος Δεληβοριάς στην ανάρτησή του. Μέσα σε λίγη ώρα η φωτογραφία «πλημμύρισε» από likes και σχόλια, ενώ δεν έλειψε και αυτό της Βάσως Καβαλιεράτου, που έγραψε «Αγάπες μου».

«Μετά τη γέννηση της κόρης μου – ενώ πριν αισθανόμουν ότι οτιδήποτε ήθελα να κάνω απαιτούσε χρόνο που δεν είχα – οι υποχρεώσεις μου είναι πολύ περισσότερες και η αγωνία του για τον βιοπορισμό πολύ μεγαλύτερη, ο χρόνος είναι ατέλειωτος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβλεπα το βίντεο και σκεφτόμουν πότε έγιναν όλα αυτά. Τα περισσότερα έγιναν την τελευταία δεκαετία που γεννήθηκε η μικρή.

Μπορεί μεγαλώνοντας να σκέφτεσαι ότι πρέπει να κάνεις ό,τι έμεινε στη σκιά των φόβων ή των αποθημένων. Η κόρη μου μού άλλαξε τη ζωή. Μέχρι να γεννηθεί ένα παιδί, παραμένεις εσύ παιδί κι όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και πιο ανικανοποίητο παιδί από την πραγματικότητα γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα όνειρά σου.

Με το παιδί αφηγείσαι πια μια ιστορία, της μιλάς για διάφορα θέματα ή αρχίζει η ίδια και σε παρατηρεί, βλέπει αυτά που κάνεις και δεν μπορεί να κάνει αυτή. Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου, αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», είχε δηλώσει ο Φοίβος Δεληβοριάς για την κόρη του στο «Στούντιο 4».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Σούζη: Σοβαρό ατύχημα για τη μετεωρολόγο – Αναποδογύρισε το αμάξι της

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Καλώς το ΣΕΗ κατήγγειλε ότι ρωτάνε για followers στα castings, γίνονται μούφες οντισιόν»

 Ειρήνη Μερκούρη: Η εξομολόγηση για τις λάθος επιλογές της στο παρελθόν – «Έχω μετανιώσει για πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα