Πέτρος Κωστόπουλος: “Υπήρξε γυναίκα που ήθελε να μου δοθεί για να την κάνω εξώφυλλο”!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη στήλη του Πρω1νού, “Της γιαγιάς σου η ενότητα”. Ο παρουσιαστής δέχτηκε πιπεράτες και απολαυστικές ερωτήσεις από τη “γιαγιά” του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Αρχικά, τον ρώτησε αν αυτό το διάστημα έχει φίλους στη ζωή του και ο ίδιος, απάντησε με ειλικρίνεια: “Η φιλία δεν φαίνεται όταν είναι καλοκαίρι, η φιλία φαίνεται όταν κάνει κακό καιρό

και χρειάζεσαι καμιά ομπρέλα. Ναι, έχω κάποιους φίλους, έχασα πολλούς, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι”. Στη συνέχεια, δεν δίστασε να τονίσει: “Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι να φταίω για ότι υπάρχει”.

Αναφερόμενος στα παιδιά του, έκανε γνωστό πως η κόρη του Αλεξάνδρα, υπήρξε πρωταθλήτρια στον στίβο. Όσο για το ενδεχόμενο να μην ήταν σύμφωνος με έναν σύντροφο της κόρης του, εξομολογήθηκε πως θα το δεχόταν αφού έτσι είναι ο έρωτας, αλλά θα…. έκλαιγε σε μια γωνία.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον ρώτησε αν υπήρξε ποτέ γυναίκα που ήθελε να του δοθεί, με αντάλλγμα να την κάνει εξώφυλλο στα περιοδικά που είχε παλαιότερα. Χωρίς να θέλει να πει πολλά, απάντησε θετικά!

Φυσικά, μίλησε και για τα επαγγελματικά του, αποκαλύπτοντας με ποιον παρουσιαστή θα ήθελε να κάνει μια late night εκπομπή και γνωστοποιώντας πως ανρήθηκε πρόταση που δέχτηκε για να μπει στο Survivor.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος την περασμένη Τρίτη, ήταν καλεσμένος της Φαίης στο Πρω1νό και μάλιστα, τον είδαμε σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει. Ο παρουσιαστής μπήκε στη κουζίνα της εκπομπής και ετοίμασε πένες με ψητά λαχανικά, βασιλικό και τριμμένη παρμεζάνα. Μετά το τέλος της συνταγής του, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας, μιλώντας τόσο για επαγγελματικά του θέματα, όσο και για πιο προσωπικά.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Λιάσκα: Δεν πάει το μυαλό σας που είναι και με τι ασχολείται η “Γωγώ” από το Καφέ της Χαράς!

Keywords
Τυχαία Θέματα