Οι αποκαλύψεις του Γαλανού για την Βουγιουκλάκη: Ο τρόπος που έμαθε ότι είχε καρκίνο και η απάντηση στο αν ήταν ζευγάρι!

Ο Νίκος Γαλανός ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Φαίης στο Πρω1νό. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη παράσταση “Χτυποκάρδια στο Θρανίο”, αλλά και για το παρελθόν.

Αναφέρθηκε στη Τζένη Καρέζη, αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, τονίζοντας πως η πρώτη ήταν εσωστρεφής και πιο σταθερή, ενώ η δεύτερη ήταν πιο εξωστρεφής και γλυκιά με εκείνους που συμπαθούσε. Μάλιστα, αποκάλυψε πως: “Όταν έφυγα από την Τζένη και πήγα στην Αλίκη για να παίξω στο θέατρο

έγινε παρεξήγηση μεταξύ τους”.

Να σας θυμίσουμε πως το 2014, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε πως ο Νίκος Γαλανός και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαν σχέση. “Έμενα σε μια ταράτσα στον πέμπτο όροφο. Από κάτω έμενε ο Νίκος Γαλανός. Αυτές οι πολυκατοικίες δεν είχαν καλές μονώσεις. Από αφτί γνωρίζω πώς εξελισσόταν η σχέση του Νίκου Γαλανού και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μπορώ να σας πω οι τσακωμοί πώς γίνονταν, οι γλύκες πώς γίνονταν, το σεξ πως γινόταν. Όταν ήταν στον πολύ έρωτα πολύς θόρυβος ρε παιδί μου! Χάρηκα για την Αλίκη γιατί τη νόμιζα πιο ψοφούλα.”, ανέφερε στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε τότε στο Mega.

Φυσικά, ο Νίκος Γαλανός τον διέψευσε λίγο αργότερα, κάτι που έκανε και σήμερα στο Πρω1νό: “Δεν είχα σχέση με την Αλίκη. Ήμασταν φίλοι πραγματικοί, λέγαμε πράγματα που λέγονται και δεν λέγονται και ούτε ποτέ θα πω στη ζωή μου”.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως εκείνος την πήγε στο διαγνωστικό κέντρο όταν ξεκίνησε το πρόβλημα με την υγεία της: “Εγώ την πήγα στο διαγνωστικό γιατί είχα κάτι ζαλάδες, και δεν ήξερα τι πάθαινα… και της είχα πει «Θα πάω να κάνω εξετάσεις. Πάμε παρέα;» και δεν είχε καταλάβει ότι έχει ακόμα κάτι… έκανε εξετάσεις, δεν ήταν καλές και κατάλαβαν οι γιατροί κάτι δεν πάει καλά… «Άσε να κάνουμε και αύριο πάλι τις εξετάσεις» της είπαν οι γιατροί, και από εκεί της είπαν να πάει στο γιατρό της και ξεκίνησε η ιστορία. Σταματήσαμε τότε τις παραστάσεις Ήταν Πρωτομαγιά που σταματήσαμε και στεναχωριόταν που θα κλείναμε και που δε θα είχαν τα παιδιά δουλειά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Οι… γεωγραφικές γνώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα σχόλια στο Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα