Οι… γεωγραφικές γνώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα σχόλια στο Πρω1νό!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha και την απόφαση της να λάβει μέρος στο Survivor 2018, έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και ανέλαβε την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks.

Το ριάλιτι μόδας μπορεί να μην σημειώνει την ίδια επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης συγκριτικά με πέρσι, όμως σχολιάζεται έντονα στα social media,

στα sites και στις εκπομπές. Οι λόγοι; Οι εντάσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, τα κλάματα, οι καυστικές κριτικές και φυσικά οι… ατάκες “φωτιά” της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια ούσα αυθόρμητη, πολλές φορές λέει αυτό που σκέφτεται on air κι ας είναι λάθος! Πρόσφατα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε το περιστατικό με το σκουλαρίκι παίκτριας του My Style Rocks. Να σας θυμίσουμε πως μια από τις κοπέλες, ενώ στεκόταν δίπλα στην παρουσιάστρια έκανε μια απότομη κίνηση και της έφυγε το σκουλαρίκι που φορούσε. Τότε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κοιτάζοντας την οροφή του στούντιο, διερωτήθηκε από που έπεσε!

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο όμως, η παρουσιάστρια μπέρδεψε κάποιες περιοχές της Ελλάδας. Όταν μια από τις διαγωνιζόμενες ανέφερε ότι είναι από το Λουτράκι και ότι ανήκει στο νομό Πελοποννήσου, η Κωνσταντίνα ρώτησε: “Από πότε;”! Η παίκτρια της απάντησε, τονίζοντας της: “Το λουτράκι ανήκει στο νομό Πελοποννήσου. Το Λουτράκι… ονομάζεται Κόρινθος αλλά ανήκει στο νομό Πελοποννήσου…”.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στο Πρω1νό και φυσικά ακολούθησαν χιουμοριστικά σχόλια! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, κάνοντας πλάκα, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Δε θα μπορέσετε ποτέ να παρουσιάσετε το My Style rocks γιατί μόνο μία μπορεί να μην ξέρει και να παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… Κοιτάξτε τι έγινε στο My Style rocks από αυτόν τον κοσμήτορα και πρύτανη της γεωγραφίας και της γνώσης…”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρεμιέρα απόψε για το Nomads-Μαδαγασκάρη: Όσα αποκάλυψε ο Σάββας Πούμπουρας στο Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα