Πελαγία Καζολέα: Παίρνει θέση στην κόντρα Ασημίνας – Σοφιάννας – «Περίμενα αυτή την εξέλιξη»

Η Πελαγία Καζολέα φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love it» και ρωτήθηκε από την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της για την κρίση στη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάννας Αβραμάκη.

Οι δύο γυναίκες ήταν κολλητές μέχρι τη στιγμή που τις χώρισαν σε διαφορετικές ομάδες. Από τότε, μια μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Η Πελαγία Καζολέα μιλώντας γι’ αυτή την εξέλιξη, εξομολογήθηκε πως το περίμενε και εξήγησε τους λόγους.

Αρχικά, η ίδια είπε: «Το περίμενα ότι η σχέση της Ασημίνας και της Σοφιάνας θα έχει αυτή την εξέλιξη.

Γιατί το Survivor είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και θέλουμε να δούμε τους χαρακτήρες σε όλες τις πιθανές εκδοχές. Το περίμενα βάση του concept του Survivor. Εφόσον δεν επετράπη να διαλέξουν μόνοι τους οι παίκτες ομάδες, περίμενα ότι θα συνέβαινε αυτό. Περίμενα ότι θα τις χωρίσουν».

Και συνέχισε, προσθέτοντας: «Όσο ήμουν στο παιχνίδι η Σοφιάνα είχε πάντα έναν χαρακτήρα πιο ευαίσθητο, ενώ η Ασημίνα λειτουργούσε πάντα πιο παθιασμένα. Ήταν πιο σκληρή. Τη Σοφιάννα την επηρέαζε στον αγώνα ό,τι συνέβαινε στην καλύβα ενώ την Ασημίνα όχι. Η τοποθέτησή μου είναι με αντικειμενικούς όρους, γιατί και τις δύο τις έχω μέσα στην καρδιά μου, έχουμε ζήσει δύο μήνες μαζί, 24 ώρες το 24ωρο. Η Σοφιάνα έχει την τάση να τα βλέπει λίγο πιο συναισθηματικά. Η Ασημίνα έχει πολύ μεγάλο πάθος για το παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Άννα Κορακάκη: Βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Θα χάσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

 Πάτρα: Η ανάρτηση του πατέρα στα social media, όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

 Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της ανήμερα των γενεθλίων του – Οι τρυφερές ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα