Πάτρα: Η ανάρτηση του πατέρα στα social media, όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το βράδυ της Παρασκευής 25/3, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 παρουσίασε μια ανάρτηση που είχε κάνει ο πατέρας των τριών κοριτσιών στα social media ενώ η Τζωρτζίνα

βρισκόταν στο νοσοκομείο. Η 33χρονη είχε τα γενέθλιά της κι ο σύζυγός της έκανε μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη προκειμένου να της ευχηθεί.

Μπορεί, πλέον, οι δύο σύζυγοι να βρίσκονται σε διάσταση, όμως – απ’ ότι φαίνεται – τότε βρισκόντουσαν σε μία από τις καλές περιόδους του γάμου τους, γεγονός που αποδεικνύεται  από τα λόγια του πατέρα.

«Αν με ρωτούσαν ποτέ ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας, πάντα θα έχω να δείχνω αυτή τη φωτογραφία. Γιατί εσείς οι δύο μαζί συμπληρώνετε όλους τους ήρωες του κόσμου. Χρόνια σου πολλά γυναικάρα μου όμορφη! Όσα κι αν μας συμβαίνουν στη ζωή μας, πάντα θέλω να βλέπω αυτό το χαμόγελο στα χείλη σου και πάντα θα σε θαυμάζω. Πολύχρονη! Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου», είχε γράψει ο πατέρας των κοριτσιών.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της ανήμερα των γενεθλίων του – Οι τρυφερές ευχές

 Κατερίνα Λέχου: Το στοιχείο του συζύγου της που τη γοήτευσε και η σχέση της με τον χρόνο

 Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς απαντά για τη φημολογούμενη αποχώρηση της Μαρίας Πρωτόπαππα

Keywords
Τυχαία Θέματα