Πάτρα: Φιλικό πρόσωπο του 30χρονου πατέρα αποκαλύπτει -«Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι, δεν μπορούσε να αντέξει τη βαριά ατμόσφαιρα…»

Για την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μίλησε σήμερα (16/3) φιλικό πρόσωπο του 30χρονου άνδρα στο Live News.

Ο στενός φίλος του πατέρα ανέφερε στην ενημερωτική εκπομπή πως ο 30χρονος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα.  Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε και την απάντηση που του έδωσε ο

Μ., όταν τον ρώτησε αν πιστεύει πως η 33χρονη έχει παίξει ρόλο στους θανάτους των παιδιών.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Μ. είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρ. καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα.

Ο Μ. είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρ. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ.

Χώρισαν και έφυγε από το σπίτι που ζούσαν. Μου είπε ότι δεν μπορούσε ούτε να αντέξει τη βαριά ατμόσφαιρα, να ζει στο σπίτι που από εκεί έφυγαν τρία παιδιά, τα παιδιά τους. Αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες είναι πολύ στενοχωρημένος με όλα όσα λένε διάφοροι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Σοφία Λεοντίτση: Το αιχμηρό μήνυμα για την Κάτια Ταραμπάνκο, μετά την δήλωση για τους συντρόφους της

Μιχάλης Κουϊνέλης -Ήβη Αδαμού: Αυτός είναι ο λόγος που έχουν αποφασίσει να μην παντρευτούν

Νάντια Μπουλέ: Θετική στον κορονοϊό η παρουσιάστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα