Υπόθεση Πάτρας: Η 33χρονη μητέρα χάριζε μέσω facebook τα πράγματα της Ίριδας – Ο λόγος που ήθελε να κρατήσει μόνο το πανάκι του μωρού

Η υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό διερεύνηση. Οι ειδικοί μελετούν προσεχτικά όλα τα στοιχεία και ψάχνουν συνεχώς για καινούργια που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα (15/3) η εκπομπή Live News έκανε κάποιες νέες αποκάλυψες για την μητέρα των κοριτσιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες

του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, η 33χρονη γυναικά, σε νέα της τηλεοπτική συνέντευξη,  αποκάλυψε πως θέλει πίσω το πανάκι της Ίριδας για «ενθύμιο». Το συγκεκριμένο κομμάτι υφάσματος είχε βρεθεί δίπλα στο άψυχο σώμα του 6μηνου μωρού γεμάτο αίμα και είχε σταλεί για εξέταση.

Ταυτόχρονα, στο φως έρχεται και μία ανάρτηση της μητέρας που έγινε στις 24 Μαρτίου 2021.  Στην δημοσίευσή της, αναφέρει πως χαρίζονται όλα τα πράγματα του παιδιού, από την κούνια έως και τις τροφές του.

Λίγο αργότερα, στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύεται η Τζωρτζίνα και ζητάει μονόκλινο δωμάτιο, με την πρόφαση ότι είναι 4-5 εβδομάδων έγκυος. Στο σημείο αυτό γεννάται το ερώτημα γιατί  έσπευσε να χαρίσει τα πράγματα της Ίριδας.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα