Μιχάλης Κουϊνέλης -Ήβη Αδαμού: Αυτός είναι ο λόγος που έχουν αποφασίσει να μην παντρευτούν

Με αφορμή την πρεμιέρα του X-Factor, ο Μιχάλης Κουϊνέλης παραχώρησε σήμερα (16/3) μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό.

Ο κριτής του μουσικού talent show μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη γνωριμία και τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, αλλά και για το πόσο άλλαξε τη ζωή τους η έλευση της κόρης τους, Νεφέλης- Ανατολής.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν

κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς». είπε στην αρχή ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας».

Όσο για τον λόγο που δεν παντρεύονται, ο ίδιος είπε: «Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Νάντια Μπουλέ: Θετική στον κορονοϊό η παρουσιάστρια

Σία Κοσιώνη: Οι δημόσιες ευχές της για τα γενέθλια του Κώστα Μπακογιάννη

Σοκάρει η Χριστίνα Παππά: «Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο, ήμουν παραμορφωμένη και για δυο μήνες δεν με άφηναν να με δω στον καθρέφτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα