Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/03

Μπορεί κάθε χρόνο να υιοθετούμε με βαριά καρδιά τα total denim looks που γίνονται τάση αλλά φέτος κάτι αλλάζει…To total denim look φαίνεται να αποκτάει μια γοητεία παραπάνω και φέτος περισσότερο από ποτέ θέλουμε να το δοκιμάσουμε κι εμείς.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και φόρεσε πολύ ένα total denim look που της πήγαινε πολύ! Συγκεκριμένα η Φαίη μας επέλεξε ένα σύνολο που αποτελείται από τζιν μίντι

φούστα με σκίσιμο και ασορτί denim top.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με ασημί λεπτομέρειες και διαφάνειες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους με ένταση στα μάτια, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα έντονο ροζ κραγιόν που ανέδειξε ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ της.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χαλαρούς κυματισμούς και όγκο στο πάνω μέρος, πιάνοντας και ένα τσουλουφάκι στο πάνω μέρος των μαλλιών.

Το Fashion tip της ημέρας: To 90s denim look, που τόσο πολύ φόρεσε η Britney Spears εκείνα τα χρόνια, γίνεται τάση και φέτος αξίζει να της δώσεις μια ευκαιρία παραπάνω.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 15/03!

Διαβάστε περισσότερα:

AYTH η απόχρωση αναμένεται να κάνει πάταγο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Shopping Guide: 14 ζακέτες που θα ερωτευτούμε αυτή την Άνοιξη

ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα