Πάτρα: Σπάνια φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς του σπιτιού της Ρούλας και του Μάνου

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η γυναίκα, που πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020, φαίνεται στα χαρτιά να «έφυγε» από καρκίνο, ωστόσο εκείνη δεν έπασχε τη συγκεκριμένη ασθένεια, όπως  έδειξαν και οι εξετάσεις της.

Η κυρία Ευγενία ήταν συνταξιούχος φιλόλογος και πριν εργαζόταν για χρόνια σε σχολεία της Αθήνας.

Αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Οι συγγενείς της στην Αιτωλοακαρνανία είχαν χάσει τα ίχνη της και έμαθαν το θάνατο της ξαδέλφης τους από την τηλεόραση. Δεν είχε επαφές μαζί τους και οι περισσότεροι λένε ότι ήταν μοναχικός άνθρωπος, καλοαναθρεμμένη από παιδί.

«Ήτανε άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στην πόλη και τότε εμείς ήμασταν στο χωριό, διαφορετική από εμάς τα χωριατόπαιδα. Εμείς ξέραμε στην Αθήνα (σ.σ. ότι ήταν) και τώρα από την τηλεόραση μάθαμε ότι ήταν στη Πάτρα. Εγώ μόνο ξέρω το σπίτι που πήγαινα γιατί πήγαινα. Είχα πάει πολλές φορές στην Πάτρα, το ήξερα το σπίτι. Εμείς τώρα μάθαμε ότι είχε προβλήματα, ότι ήταν στην Πάτρα, ότι έχει πεθάνει ο άντρας της. Δεν ξέραμε τίποτα», λέει ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας.

Η ξαδέλφη της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη θεωρεί πως όλη η αλήθεια θα βγει στο φως για την υπόθεση θρίλερ που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. «Η αλήθεια θα βγει να δούμε. Όλοι να ηρεμήσουνε, και οι ψυχές, κι αυτή η γυναίκα να ηρεμήσει με αυτά που λέγονται».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Δεν πέθανε από καρκίνο

 Survivor spoiler: Αποχώρηση – βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο

 Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Όσα έλεγε για τους χωρισμούς της από τον Μάνο σε σχέση με τις ημερομηνίες θανάτου των κοριτσιών

Keywords
Τυχαία Θέματα