Πάολα για Νότη Σφακιανιάκη: «Θα μπορούσα να είμαι φίλη ακόμα και με έναν φονιά αρκεί να μου κατέθετε την ψυχή του»

Η συνεργασία της Πάολας και του Νότη Σφακιανάκη σταμάτησε ξαφνικά και πολλά είχαν ακουστεί για τους λόγους που οι δύο καλλιτέχνες ήρθανξ σε ρίξη.

Συνέντευξη στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα.

«Δεν ξέρω γιατί μάλωσαν και χάλασε η συνεργασία, δεν ξέρω το λόγο. Ξέρουμε ότι είναι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες, σπουδαίοι τραγουδιστές, αλλά έχουν και τις ιδιοτροπίες τους, ειδικά ο Νότης έχει αρκετές. Και φαντάζομαι ότι αν ο λόγος που έγινε η διακοπή της συνεργασίας

είναι πέρα από το επαγγελματικό καθαρά, το θεωρώ λάθος.

Το θεωρώ χαζό ο λόγος να είναι η φασαρία στο καμαρίνι, δεν τα πιστεύω αυτά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει μια συνεργασία… Από αυτό το μαγαζί ζουν 200 οικογένειες, είναι ένας επιχειρηματίας που έχει επενδύσει ένα κάρο λεφτά, ποιος είσαι που θα διαλύσεις τόσους ανθρώπους;»

Η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» για το τέλος αυτής της συνεργασίας και συγκεκριμένα είπε:

«Αυτό που μου δίνει δύναμη έρχεται από τον ουρανό, μάλλον είναι ο Θεός μου και τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή είμαι όπως ήμουν όταν ξεκινούσα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος που κάνω τη δουλειά μου. Τότε ήμουν πιο ανέμελη, μακάρι να ήμουν όπως τότε.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία μου συνεργασία. Αυτό που βγήκε έξω και είχε να κάνει με τον Νότη Σφακιανάκη, θέλω να σας πω ότι δεν ξεκίνησε καθόλου κακά, ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, απλά μια στιγμή ήταν αυτό που έκανε κάτι. Δεν ήμουν ποτέ υποτακτική μιας κατάστασης.

Θα μπορούσα να έχω φίλο μου έναν άνθρωπο που θα είναι φονιάς, αρκεί σε μένα να είχε “καταθέσει” τη ψυχή του. Να μου έλεγε “ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι αυτός”»

Διαβάστε ακόμα: Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Καυτά φιλιά και αγκαλιές σε νυχτερινή έξοδο!

Τζένη Μπαλατσινού: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον μπαμπά της!

Ρούλα Ρέβη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο μήνα που πέρασε! «Τα φαινόμενα απατούν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα