Δείτε πως πρέπει να φορέσετε τη μάσκαρα ώστε να κάνετε το winged eyeliner να δείχνει άψογο

Το eyeliner είναι το προϊόν μακιγιάζ του χειμώνα. Ναι, γνωρίζουμε πως το αγαπάτε πολύ. Παρακολουθείτε με τις ώρες tutorial ώστε να μάθετε να δημιουργείτε το σωστό περίγραμμα σαν επαγγελματίας. Και όλες σας έχετε μεγάλη αδυναμία στο winged eyeliner, το αγαπημένο των celebrities. Εκείνο που υιοθετούν στις εμφανίσεις τους και αναλύουμε για μέρες.

Τα it girls, οι bloggers και οι make up artists πολύ συχνά

αποκαλύπτουν όλα τους τα μυστικά ώστε να αποκτήσουμε το glam eye look. Και τώρα έρχεται μία από τις πολύ αγαπημένες μας make up artists, και expert στο winged eyeliner, να δώσει την καλύτερη συμβουλή που δεν έχει να κάνει με το περίγραμμα αλλά με τις βλεφαρίδες.

Πρόκειται για την Katie Jane Hughes η οποία αποκαλύπτει πως για να δείχνει τέλειο το συγκεκριμένο look πρέπει να απλώνουμε τη μάσκαρα με συγκεκριμένο τρόπο. Και υπάρχει μάλιστα ένα πανέξυπνο τρικ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Jane Hughes (@katiejanehughes) στις 3 Δεκ, 2019 στις 7:39 πμ PST

“Δημιουργήστε το περίγραμμα και στη συνέχεια εφαρμόστε μια μάσκαρα κατάλληλη για μήκος και έξτρα όγκο μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων με φορά προς τα έξω. Πιέζοντας τις βλεφαρίδες με φορά προς τα έξω και πάνω, όπως ακριβώς δηλαδή έχετε δημιουργήσει και το περίγραμμα με eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού, αναδεικνύετε και τονίζετε το winged eyeliner με τον καλύτερο και πιο έξυπνο τρόπο¨ λέει η Hughes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Jane Hughes (@katiejanehughes) στις 21 Νοέ, 2019 στις 9:55 πμ PST

Σύμφωνα με τη make up artist πρέπει να σκέφτεστε “ολιστικά” όταν κάνετε μακιγιάζ στα μάτια με έντονη γωνία είτε χρησιμοποιείτε eyeliner είτε σκιά. Το σωστό είναι η μάσκαρα να έχει την ίδια προοπτική και φορά με το υπόλοιπο eye make up. Αν για παράδειγμα δημιουργείτε συχνά έντονο, smoky eye look με σκούρες σκιές σε όλη την επιφάνεια του ματιού απλώνετε τη μάσκαρα σε όλη την επιφάνεια των βλεφαρίδων. Στο μέσο απλώνετε τη μάσκαρα με φορά προς τα επάνω και τις ακριανές προς τα έξω, ακολουθώντας πιστά τον τρόπο που έχετε εφαρμόσει τη σκιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Jane Hughes (@katiejanehughes) στις 13 Νοέ, 2019 στις 7:56 πμ PST

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε την επόμενη φορά που θα δημιουργήσετε το αγαπημένο σας eye look.

Διαβάστε ακόμη:

Η εγκυμονούσα Ashley Graham μοιράζεται με τις θαυμάστριες της τη ρουτίνα περιποίησης και το Νο 1 αγαπημένο της φυσικό προϊόν

Οι celebrities θα σας πείσουν πως το lob είναι huge trend και η πιο chic επιλογή του Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα