Ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight έκανε και πάλι το θαύμα του αφού δημιούργησε τα πιο κομψά, γιορτινά looks

Ο Sam McKnight είναι ένας από τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους hairstylists. Είναι εκείνος που δημιουργεί τα looks σε κάθε show του οίκου Chanel. Εμπνέεται από τα πολύτιμα υλικά των δημιουργιών. Δημιουργεί τις τάσεις κάθε σεζόν και χωρίς να το γνωρίζουμε οι περισσότερες από εμάς υιοθετούμε τα χτενίσματα που έχει προτείνει.  Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε με την ομάδα του και πάλι στα παρασκήνια του θρυλικού οίκου προκειμένου να επιμεληθεί τα hairstyles

του Metiers d’ art show 2019-2020. Και όπως καταλαβαίνετε έκανε και πάλι το θαύμα του αφού δημιούργησε hair looks που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

Ο Sam McKnight δημιούργησε τα πιο κομψά χτενίσματα της χρονιάς που είναι ότι ωραιότερο και για τις γιορτές που έρχονται. Ξεκίνησε από κλασικά French twist σε λαμπερά wet μαλλιά χαρίζοντας ένα chic casual hair look. Μάζεψε τα μαλλιά των μοντέλων, μεταξύ των οποίων και η Gigi Hadid, με φορά προς τα μέσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam McKnight Personal (@sammcknight1) στις 4 Δεκ, 2019 στις 10:17 πμ PST

Το δεύτερο look ήταν πιο απλό αλλά πάντα super κομψό. Μάζεψε τα μαλλιά σε χαμηλή αλογοουρά. Τη στόλισε με το αξεσουάρ σε σχήμα καμέλιας (που είναι το έμβλημα του οίκου Chanel) με τούλι που αγκάλιασε τα μαλλιά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam McKnight Personal (@sammcknight1) στις 4 Δεκ, 2019 στις 10:31 πμ PST

Τα χτενίσματα συνδυάστηκαν με μακιγιάζ επίσης κομψό και εξεζητημένο ταυτόχρονα. Υπεύθυνη για το make up είναι η Lucia Pica που που επέλεξε ασημένιες αποχρώσεις αλλά και μικροσκοπικά κρύσταλλα. Άπλωσε ασημένια μεταλλική σκιά στο πάνω βλέφαρο αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού χαρίζοντας μια απίστευτη λάμψη στο βλέμμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam McKnight Personal (@sammcknight1) στις 5 Δεκ, 2019 στις 2:46 πμ PST

Παράλληλα τοποθέτησε μικρά κρύσταλλα, που θύμιζαν δάκρυα, και πάλι στην εσωτερική γωνία του ματιού τα οποία συνόδευσε με έντονες βλεφαρίδες. Η επιδερμίδα παρέμεινε φυσική και δροσερή και τα χείλη super λαμπερά σε nude τόνους.

Οι δύο beauty experts αποδεικνύουν με τα συγκεκριμένα looks ότι το μόνο που χρειάζεστε τις γιορτινές μέρες είναι μια ιδιαίτερη πινελιά. Μια καμέλια στην αλογοουρά, ένα άγγιγμα με μεταλλική σκιά στα μάτια και δύο μικροσκοπικά είναι αρκετά.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kendall Jenner έβαψε τα νύχια της με το ωραιότερο χειμωνιάτικο χρώμα και εμείς σας έχουμε τα βερνίκια για να το αντιγράψετε

Νude Lips VS Red Lips με μοντέλο την Kim Kardashian (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα