Πάολα – Σφακιανάκης: Το παρασκήνιο του καλλιτεχνικού τους διαζυγίου!

Ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της αποχώρησης της Πάολα από το σχήμα με το Νότη Σφακιανάκη φιλοξένησε η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσουρός μετέφερε το ρεπορτάζ από την πλευρά της τραγουδίστριας και η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε το ρεπορτάζ από την πλευρά του τραγουδιστή, φιλοξενώντας παράλληλα και τις δηλώσεις που έκαναν οι συνεργάτες των δύο τραγουδιστών.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε:

«Υπήρξε ένα περιστατικό που ενόχλησε την Πάολα.»

Και εν συνεχεία περιέγραψε:

«Η τραγουδίστρια συνηθίζει μετά το τέλος του προγράμματός της να υποδέχεται

στο καμαρίνι της φίλους και θαυμαστές και να έχει μουσική, να κερνάει, να περνάνε καλά μέχρι το πρωί. O Νότης φέρεται να είναι ενοχλημένος από αυτό το party στο καμαρίνι της Πάολα, γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και το μαγαζί. Το καμαρίνι του βρίσκεται δίπλα στης Πάολα. Ο Νότης πάρα πολλές φορές έμενε στο μαγαζί, δεν έφευγε να πάει στο σπίτι του μετά το τέλος του προγράμματος, έμενε και ξεκουραζόταν εκεί. Επειδή, λοιπόν, δίπλα γινόταν αυτό το party, επανειλημμένως είχε στείλει ανθρώπους του να πουν στην Πάολα να σταματήσει τη μουσική γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί, τον ενοχλούσαν. Αυτό είχε γίνει δύο φορές και είχε στείλει συνεργάτη του. Την τρίτη φορά, δύο εβδομάδες πριν, πήγε η ίδια η Πάολα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να του πει γιατί δεν έρχεσαι να μου πεις ο ίδιος ότι έχεις πρόβλημα και μου στέλνεις τους ανθρώπους σου; Γιατί δεν το συζητάμε μεταξύ μας να το λύσουμε; Κι εκεί ακολούθησε μία σύγκρουση, στην οποία ακούστηκαν χυδαία πράγματα, τα οποία άκουσε όλο το μαγαζί. Αυτή η σύγκρουση έφερε τη χθεσινή ανακοίνωση αποχώρησης…»

Ακολούθως πήρε το λόγο η Φωτεινή Πετρογιάννη προκειμένου να μεταφέρει τις πληροφορίες από την πλευρά του Νότη Σφακανιάκη:

«Η Πάολα έκανε party κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολα και τα τραγούδια και η μουσική ήταν στη διαπασών. Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του στις 6 το πρωί και έμενε 2-3 ώρες, ώστε να δει τον κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες. Όμως λόγω της έντασης της μουσικής, δεν ήταν δυνατό να υπάρξει καν συνομιλία. Ζήτησε από την Πάολα δύο φορές πολύ ευγενικά να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή το βράδυ αντί να τελειώσει το πρόγραμμά της στις 4 το πρωί, όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3, μία ώρα νωρίτερα.»

Να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως η Πάολα έχει δώσει εντολή από τα χρήματα της να πληρωθεί το προσωπικό για τις ημέρες που υπολείπονται.

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στην εκπομπή και τι υποστηρίζουν οι μαέστροι των δύο τραγουδιστών στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε πώς έμαθε για το “κόψιμο” της σειράς “Ελεύθερη Σχέση”

Keywords
Τυχαία Θέματα