To no make up look που θα αποκτήσετε το weekend είτε μείνετε στην πόλη είτε όχι (video)

Το τριήμερο είναι πλέον εδώ. Ότι κι αν κάνετε ένα είναι το σίγουρο: Θα περάσετε υπέροχα. An μείνετε στην πόλη πιστέψτε μας θα είναι ιδιαίτερα ήσυχη, με άπειρες θέσεις για parking ακόμη και στο κέντρο και καθόλου αναμονή όπου κι αν πάτε για καφέ, brunch ή βραδινό. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να κινείστε με casual look όχι μόνο όσο αφορά το outfit αλλά και το χτένισμα και το μακιγιάζ. Όχι, δεν εννοούμε απεριποίητες αλλά χαλαρές και ανέμελες.

Αυτό σημαίνει ότι θα μαζέψετε τα μαλλιά σας σε ένα messy bun ή μια

αλογοουρά πιασμένη με ένα τέλειο φουλάρι, θα φορέσετε το φαρδύ σας jean και τα sneakers και θα υιοθετήσετε no make up make up look. Είναι όλα hugh trends οπότε μην τα φοβηθείτε.

Εμείς μάλιστα βρήκαμε το ωραιότερο video όπου μπορείτε να δείτε πως θα πετύχετε το no make up.

Ξεκινάτε απλώνοντας ένα ενυδατικό λάδι προσώπου. Ταμπονάρετε καλά και στη συνέχεια εφαρμόζετε το φον ντε τεν. Ακολουθεί το κονσίλερ που απλώνετε κάτω από τα μάτια επιμένοντας στα σημεία που το έχουν περισσότερο ανάγκη όπως για παράδειγμα οι μαύροι κύκλοι.

Τονίστε τα φρύδια σας με την ειδική σκιά χαρίζοντας χρώμα και σχήμα. Τέλος χτενίστε τα με το ειδικό βουρτσάκι με φορά προς τα πάνω.

Επιλέξτε ένα blush σε μορφή κρέμας που χαρίζει απαλό χρώμα, δροσερή όψη και διάφανο φινίρισιμα. Είναι ότι καλύτερο τόσο για το no make up look όσο και για την άνοιξη αφού δεν βαραίνει την επιδερμίδα και παραμένει στη θέση του για ώρες.

Το highlighter είναι απαραίτητο. Το εφαρμόζετε ψηλά στα ζυγωματικά, το μέτωπο και πάνω από τα χείλη.

Τέλος απλώνετε στα χείλη ένα lip balm με χρώμα ώστε να αποκτήσουν ενυδάτωση αλλά και μια απαλή απόχρωση που ταιριάζει με το υπόλοιπο look. Αν θέλετε μπορείτε να απλώσετε μία μόνο στρώση καφέ μάσκαρα. Αποφύγετε τη μαύρη αφού θα πάει κόντρα με το φυσικό και λαμπερό look.

Διαβάστε ακόμη:

Αν είστε καλεσμένες σε μασκέ party πρέπει να δημιουργήσετε την πιο fancy αλογοουρά (video)

Επιτέλους ήρθε η ώρα να φορέσετε το bronzer σας

Keywords
Τυχαία Θέματα