Δείτε τι κοινό έχει η Lupita Nyong’o με την Annie Lenox και τη Grace Jones

Η Lupita Nyong’o είναι φίλη μας καλή. Ναι κι αυτή επίσης. Αγαπάμε το beauty look στις δημόσιες εμφανίσεις της κυρίως γιατί είναι εμπνευσμένο από την κουλτούρα της πατρίδας της και αυτό πολύ μας συγκινεί.

Παράλληλα όμως ακολουθεί και τις τάσεις με αποτέλεσμα να αποκτά hair και make up look που είναι βγαλμένα κατευθείαν από τα catwalks με μια πινελιά όμως που χαρακτηρίζει την ίδια και ότι πρεσβεύει.

Ειδικά κάθε φορά που πατά το κόκκινο χαλί έχουμε πολλά

να πούμε αφού μία τα στολίδια στα μαλλιά της και μία οι έντονες, μεταλλικές σκιές μας εξιτάρουν και θέλουμε να σας το αναφέρουμε. Όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα αφού μας έδωσε και πάλι την αφορμή με την τελευταία της εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας SXSW η οποία δεν είχε προηγούμενο.

Ο προσωπικός της μάλιστα make up artist, Nick Barose εξήγησε ότι το άκρως φουτουριστικό look της είναι εμπνευσμένο από τα 80’s video clip των Annie Lenox και Grace Jones.

Πρόκειται για ένα δυναμικό μακιγιάζ που μας θυμίζει έντονα την πιο κιτς δεκαετία του περασμένου αιώνα. Με τις έντονες αποχρώσεις στα μάτια οι οποίες δημιουργούσαν μια μάσκα που μας παραπέμπει σε άλλες εποχές και ίσως και σε άλλους πλανήτες. Κάτι μεταξύ pop, punk αλλά και ηρωίδες ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Για να δημιουργήσει τη “μάσκα” χρησιμοποίησε κόκκινη και χρυσή σκιά που ταίριαξαν απόλυτα με την σκούρα επιδερμίδα τς Nyong’o η οποία ούτως ή άλλως έχει κόκκινο υποτόνο. Ο Barose μάλιστα σας υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο look δείχνει υπέροχο τόσο με πράσινο και μπλε όσο και με φούξια χρώμα. Για να το πετύχετε θα ξεκινήσετε δημιουργώντας ένα smoky eye και στη συνέχεια θα το ενώσετε στο μέτωπο απλώνοντας γερές δόσεις σκιάς ματιών. Στην συνέχεια θα κάνετε περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο τραβώντας τη γραμμή και έξω από την εσωτερική γωνία. Ο ίδιος χρησιμοποίησε το Lancome Drama Liqui-Pencil, Noir. Το ίδιο ακριβώς θα κάνετε και στο πάνω βλέφαρο. Στα χείλη άπλωσε το καφέ- κόκκινο Color Design Sensational Effects Lipstick, Bow & Arrow και στα ζυγωματικά χάρισε έξτρα λάμψη με το Teint Idole Ultra Custom Highlighting Drops.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) στις 8 Μάρ, 2019 στις 9:38 μμ PST

Τα μαλλιά της από την άλλη θύμιζαν έντονα τον Snoop Dog αφού ο hairstylist Vernon Francois ο οποίος στερέωσε σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών τα clips που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει τους κυματισμούς. Στην ουσία δεν είναι αξεσουάρ, είναι εργαλεία της δουλειάς των hair experts. O Fransois όμως αποφάσισε να τα αφήσει δημιουργώντας ένα τέλειο, μεταμοντέρνο look. Είναι σαν να άφηνε δηλαδή τα ρόλει στα μαλλιά ένα πράγμα.

Lupita, Nick και Vernon we love you!

Διαβάστε ακόμη:

Flower Power: Το μανικιούρ του weekend είναι γεμάτο λουλούδια

Τα προϊόντα μακιγιάζ που θα φέρουν την Άνοιξη στο πρόσωπό σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα