Γκρίζα σύννεφα στη σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Κρίση δείχνει να διανύει η σχέση γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz, καθώς η σχέση της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη µε το Φίλιππο Παπασπύρου που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο µε τους καλύτερους οιωνούς, και οι οποίοι μέχρι πρότινος κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται πως δεν πάει καλά τελευταία.

Οι κοινές φωτογραφίες τους από εξόδους σε κοσμικές εκδηλώσεις, όπου πόζαραν ευτυχισμένοι, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές, έφεραν, ωστόσο, τη σχέση τους στο προσκήνιο. Μετά τον πολυσυζητημένο

χωρισμό της από τον chef, Γιώργο Παπακώστα, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ήταν αποφασισμένη να προστατέψει τη σχέση της.

Η όμορφη fashion blogger και ο γοητευτικός pastry chef και επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης κλήθηκαν, ωστόσο, από την αρχή αυτής της σχέσης να διαχειριστούν και την απόσταση. Εκείνη ζει μόνιμα στην Ελβετία, κάτι που μοιραία δυσκολεύει την καθημερινότητά τους. Τόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους όσο και τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, δεν τους επιτρέπουν να είναι μαζί όσο συχνά επιθυμούν, µε αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα γκρίζα σύννεφα. «Υπάρχει πολύ καλή διάθεση. Όμως, οι αντικειμενικές δυσκολίες τούς δημιουργούν προβλήματα», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

Έτσι και τώρα, που ο προβληματισμός για το μέλλον της είναι έντονος, θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση. Το ζευγάρι προσπαθεί να αναζωπυρώσει τη φλόγα της σχέσης του, ενώ ο Φίλιππος Παπασπύρου έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη σύντροφό του στη Ζυρίχη.

Άλλωστε, η κοινή αγάπη τους για τα ταξίδια ήταν κάτι που τους ένωσε εξαρχής. Ο Φίλιππος Παπασπύρου, που από το 2010 έχει αναλάβει μαζί µε τον αδερφό του Θανάση τη συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης, είναι ένας υπερδραστήριος επιχειρηματίας, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Η Πατρίτσια, από την άλλη, κυνηγάει τα όνειρά της και δε φοβάται τις μεγάλες αλλαγές, προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους της. Αν μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η συνέχιση της σχέσης της µε το Φίλιππο, είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος.

Διαβάστε ακόμα:

Νίνο: “Δεν εγκαταλείπω ποτέ και τίποτα”

Keywords
Τυχαία Θέματα