Παντρεύτηκε η Πριγκίπισσα Ευγενία! Δες τι φόρεσαν στον γάμο η νύφη, η Kate Middleton, Meghan Markle και Pippa Middleton

H Πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε πριν από λίγες ώρες τον αγαπημένο της Jack Brooksbank στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Αγγλία. Στον γάμο ήταν καλεσμένοι 850 γαλαζοαίματοι, αριστοκράτες, celebrities και φίλοι, 150 άτομα παραπάνω από αυτά που είδαμε στον γάμο των Meghan Markle και Πρίγκιπα Harry πριν από 5 μήνες. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους είδαμε τους Naomi Campbell, Liv Tyler,

Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt και Kate Moss.

Η 28χρονη νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα πολύ κομψό και όμορφο νυφικό του σχεδιαστή Peter Pilotto και εντυπωσιακή τιάρα με πράσινη πέτρα.

Στον γάμο βρέθηκαν και τα ξαδέρφια της Ευγενίας, Πρίγκιπες William και Harry, μαζί με τις συζύγους τους, Kate Middleton και Meghan Markle.

H Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα φούξια μίντι φόρεμα και ασορτί καπέλο ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες γόβες και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Η Μeghan Markle έκανε μια εξίσου εντυπωσιακή και στιλάτη εμφάνιση επιλέγοντας total royal blue σύνολο! Συγκεκριμένα η Meghan φόρεσε φόρεμα και παλτό Givenchy και μπλε γόβες, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπλε καπέλο.

Η Pippa Middleton έκανε μια εμφάνιση σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη και έδειχνε τρισευτυχισμένη. Η Pippa φόρεσε πράσάινο φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Emilia Wickstead και ασορτί καπέλο.

Διαβάστε ακόμα: Ένα 24ωρο στη ζωή της Kate Bosworth: Δες τι φοράει σε κάθε φάση της ημέρας της

Keywords
Τυχαία Θέματα