Το «άσχημο» πουλόβερ φέτος γίνεται τάση και το φοράνε όλες!

Υπάρχουν κάποιες τάσεις που αν τις βλέπαμε πριν μερικά χρόνια δεν θα πιστεύαμε σε καμία περίπτωση πως θα ερχόταν η στιγμή που θα καρδιοχτυπούσαμε να αποκτήσουμε στην ντουλάπα μας. Κι όμως, το «άσχημο» πουλόβερ ή αλλιώς ugly sweater είναι μια τάση που έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και υπεύθυνη γι’αυτό είναι η γνωστή fashion blogger Chiara Ferragni.

H Chiara ξεκίνησε από πέρυσι τον χειμώνα να φοράει διάφορα

άσχημα πουλοβεράκια. Και τι εννοώ με τον όρο άσχημα; Εννοώ αυτά τα πουλοβεράκια που έγιναν μόδα στην Αμερική την εποχή των Χριστουγέννων και φορέθηκαν από πολύ κόσμο για χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες. Τα πουλοβεράκια αυτά συνήθως έχουν πάνω λαμπάκια, άγιους βασίληδες, τάρανδους και ένα σωρό άλλα αντικείμενα και σχέδια ώστε να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο άσχημα.

– Τα πουλόβερ της Chiara –

H Chiara επέλεξε πουλόβερ που δεν είναι απαραίτητα χριστουγεννιάτικα αλλά έχουν κάτι το υπερβολικό και λίγο άσχημο πάνω τους. Σίγουρα δεν είναι μίνιμαλ και σίγουρα είναι παραφορτωμένα αλλά χωρίς να χάνουν ενετλώς τη γοητεία τους. Για την ακρίβεια τα «άσχημα» χαρακτηριστικά τους είναι αυτά που τα ομορφαίνουν. Μπορεί ακόμα να μην έχεις δει αυτά τα πουλοβεράκια να φοριούνται από πολλές fashionistas αλλά πίστεψέ με έρχεται η ώρα τους και σε λίγο καιρό (μέρες ή μήνες) θα αποκτήσουν μεγάλη δόξα και τιμή και στη χώρα μας (που συνήθως υιοθετεί τελευταία τις τάσεις).

Πριν λίγες ημέρες η Chiara Ferragni φόρεσε το νέο ugly sweater της και αυτό ήταν σε μαύρο, γκρι, λευκό χρώμα ενώ είχε πάνω του κρυσταλλάκια και κρόσια (τα κρόσια είναι και φέτος μεγάλη τάση της σεζόν). H όμορφη fashion blogger με τους 15.2 εκατομμύρια followers φόρεσε το «άσχημο» πουλοβεράκι της με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και φανταστικό styling στα μαλλιά της (κορίτσια μου μην ξεχνάτε ποτέ να φτιάχνετε τα μαλλιά σας, δίνουν άλλο αέρα σε κάθε σας εμφάνιση).

– Τα κιτς πουλόβερ γίνονται επίσης τάση! –

Εκτός από τα «άσχημα» πουλόβερ ένα άλλο παρόμοιο στιλ πουλόβερ που γίνονται τάση και είναι επίσης «άσχημα» είναι τα κιτς πουλόβερ που αν κάποιος στα έκανε δώρο θα τον μισούσε για πάντα! Δυστυχώς για σένα όμως αυτά τα πουλόβερ είναι μόδα και σε λίγο καιρό θα ανυπομονείς να τα φορέσεις. Λίγες ημέρες πριν η Chiara έκανε 2 εμφανίσεις με τα κιτς πουλόβερ της και μπορείς να δεις φωτογραφίες παρακάτω!


– Πώς θα φορέσεις τα «άσχημα» και τα κιτς πουλόβερ –

Εδώ χρειάζεται προσοχή! Αυτά τα πουλόβερ έχουν έντονη «προσωπικότητα» από μόνα τους οπότε δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με το παντελόνι ή τη φούστα που θα επιλέξετε να φορέσετε. Για την ακρίβεια θα πρέπει οπωσδήποτε να είστε όσο το δυνατόν πιο μίνιμαλ από τη μέση και κάτω γιατί αλλιώς θα δείχνετε όντως κιτς και σίγουρα δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Δες παρακάτω μερικά ακόμα ugly sweaters!

Δείτε ΕΔΩ ποιες άλλες τάσεις έχουν γίνει viral και τις λατρεύει η Chiara Ferragni και άλλες fashion bloggers.

Keywords
Τυχαία Θέματα