Οι καλύτερες mascara για όγκο ever!

Η μάσκαρα είναι το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που δοκιμάσαμε όταν ήμασταν ακόμα έφηβες. Λίγο μετά το lip balm. Άλλωστε ενστικτωδώς γνωρίζαμε ότι όλα στο σωστό και δυνατό βλέμμα παίζονται οπότε εκεί έπρεπε να εστιάσουμε.

Έκτοτε άλλαξαν πολλά και κυρίως ο αριθμός των προϊόντων στο νεσεσέρ μας. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η μάσκαρα παρέμεινε το αγαπημένο μας αφού τελικά είχαμε δίκιο για το έντονο βλέμμα. Περνώντας τα χρόνια δοκιμάσαμε πολλές και καταλήξαμε στις καλύτερες, κυρίως όσο αφορά τον όγκο.

Ας ρίξουμε ένα “βλέφαρο” λοιπόν:

Maybelline New York

The Falsies: Χάρη στο βουρτσάκι αλλά και την μεγάλης διάρκειας, super black φόρμουλα καταφέρνει να δημιουργήσει πράγματι ένα δραματικό look. Είναι το best seller προϊόν του brand τα τελευταία χρόνια, δίκαια, αφού χαρίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.

Lancome Monsieur Big: Είναι ίσως η πιο γνωστή για τον έξτρα όγκο που χαρίζει στις βλεφαρίδες με δύο μόνο στρώσεις. Το πολύ λεπτό βουρτσάκι και η κρεμώδης υφή της βοηθούν στην εφαρμογή για ένα τέλειο φινίρισμα που διαρκεί. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε άλλο προϊόν μακιγιάζ στα μάτια, η μάσκαρα φτάνει.

Urban Decay Troublemaker Mascara: Μας εντυπωσίασε η ονομασία της αρχικά και στη συνέχεια η αποτελεσματικότητα. Έχει την ιδιότητα να διαχωρίζει τις βλεφαρίδες ενώ η βιταμίνη Ε και η πανθενόλη που περιέχει στη σύνθεση της χαρίζουν θρέψη κάθε μέρα. Επίσης, έχουμε να πούμε ότι το βουρτσάκι της είναι ότι καλύτερο.

YSL Volume Effet Faux Cils Mascara: Το triple-film complex που περιέχει απλώνεται και θρέφει κάθε βλεφαρίδα, ακόμα και τη μικρότερη, χαρίζοντας παράλληλα εξαιρετικό όγκο.

Dior Diorshow Maximizer 3D Triple Volume Plumping Lash Primer και Dior Diorshow Iconic Mascara: Το duo fantastico των mascara! Ξεκινάμε με το primer που φροντίζει και ενισχύει τον όγκο στις βλεφαρίδες και συνεχίζουμε με τη μάσκαρα που απλώνεται εύκολα, δεν αφήνει σημάδια (με απλά λόγια δεν τρέχει και δεν μουτζουρώνει)

Διαβάστε ακόμη:

H Leopard Frost Make up Collection του Marc Jacobs μας γυρνά πίσω στα ’80s

Δείτε το beauty brand που λανσάρει κραγιόν για κάθε ζώδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα