Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εξαπέλυσε βαρύ «κατηγορώ», στους κριτές του My Style Rocks!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εξαπέλυσε βαρύ «κατηγορώ», στους κριτές του My Style Rocks, για την κριτική που άσκησαν σε παίκτρια, επειδή φόρεσε αληθινή γούνα.

Συγκεκριμένα, σε προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, η παίκτρια Έφη Αναστασοπούλου επέλεξε να εμφανιστεί με μια αληθινή γούνα, η οποία άνηκε στη μητέρα της.

Το γεγονός αυτό, δεν άρεσε καθόλου στην κριτική επιτροπή, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης, είχε τονίσει πως δίνουν λάθος μηνύματα και οι διαγωνιζόμενες θα έπρεπε να επιλέγουν συνθετικές γούνες.

«Προωθούμε με αυτό το

τρόπο και δείχνουμε στον κόσμο ότι είναι ΟΚ να φοράει αληθινές γούνες. Δεν είναι ΟΚ να φοράμε αληθινές γούνες, υπάρχουνε καταπληκτικές συνθετικές γούνες στην αγορά, ο μόνος λόγος που δεν με ενοχλεί τόσο πολύ είναι ότι η γούνα είναι παλιά και αφού υπάρχει ΟΚ φόρα την, αλλά όλοι οι οίκοι έχουν σταματήσει πλέον να δουλεύουν με αληθινές γούνες, είμαστε στο 2018 και καλό είναι να δίνουμε τα σωστά μηνύματα», είχε πει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Την ίδια άποψη είχε και η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία τόνισε: «πρέπει να περνάμε τα σωστά μηνύματα».

Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής φαίνεται πως προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση και υποστηρίζει ότι οι συνθετικές γούνες επί της ουσίας μολύνουν τον πλανήτη, αφού έχουν χημική βάση το πετρέλαιο και άλλες βλαβερές ουσίες.
Επιπρόσθετα, καλούν τους συντελεστές της εκπομπής σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας στην Καστοριά, όπου θα υπάρχει ενημέρωση για το τι ισχύει πραγματικά για τις γούνες και για τα δικαιώματα των ζώων.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Keywords
Τυχαία Θέματα