Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντάει για το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και τον Λιάγκα που την μπερδεύει με τη Josephine

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πριν από μερικά 24ωρα πως έχει κάνει unfollow από το Instagram την Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία έκαναν παρέα κατά τη συμμετοχή τους στο «Survivor All Star». «Κάνω συνέχεια unfollow,

το τελευταίο που έκανα ήταν στην Ελευθερία Ελευθερίου», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Μετά την αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και απάντησε για το unfollow που της έκανε πριν λίγες ημέρες η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης στα social media. Παράλληλα, απάντησε και για την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τόνισε πως την μπερδεύει με τη… Josephine.

Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στην Βασιλή Μπασιούρη

«Από εσάς έμαθα ότι με έκανε unfollow. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Καμιά φορά, πολλά πράγματα τροφοδοτούνται γύρω από ένα σκάνδαλο και κάτι που θέλουν να δώσουν βάση για να σχολιαστεί», αρκέστηκε να πει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για το unfollow της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα και το γεγονός πως την μπερδεύει με τη Josephine, είπε: «Μίλησα με τον Λιάγκα γι’ αυτό. Ίσως μας μπερδεύει επειδή είμαστε πιο μικροκαμωμένες, είναι και το στυλ μας».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε: «Δεν αναζητώ έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι να δώσω πράγματα στη δουλειά μου και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους».

«Αυτά είναι μικρότητες. Δεν νομίζω ότι απασχολούν τον κόσμο. Δεν έχει προηγηθεί τίποτα. Εγώ είδα ότι δεν με ακολουθεί. Προφανώς δεν την ενδιέφερε πλέον να βλέπει τι κάνω. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει πια τι κάνει, οπότε το έκανα κι εγώ», δήλωσε χθες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για βιοποριστικούς λόγους»

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μια στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Keywords
Τυχαία Θέματα