Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Πριν από αρκετές ημέρες η Μαριάντα Πιερίδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με

έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του», είχε πει μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Επανασύνδεση για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση;

Το πρωί της Παρασκευής 6/10 στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως τα νέα για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση είναι ευχάριστα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε στον αέρα του Open πως το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Δημήτρης Κατριβέσης επέστρεψε στην Ελλάδα και μένει μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη στο σπίτι τους μετά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε στο εξωτερικό. Η απόσταση φαίνεται πως έκανε καλό στο ζευγάρι, αφού πήραν τον χρόνο να σκεφτούν κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο καθαρά.

Ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δείχνουν πρόθυμοι στο να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στον γάμο τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για βιοποριστικούς λόγους»

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μια στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Keywords
Τυχαία Θέματα