Πάνος Ιωαννίδης: Βάφτισε τον γιο του κάτω από άκρα μυστικότητα

Ο Πάνος Ιωαννίδης βάφτισε τον γιο του κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο γνωστός chef που έγινε πριν από έναν χρόνο μπαμπάς για πρώτη φορά και κρατά όσο μπορεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι τρισευτυχισμένος που ο μικρούλης του έχει πλέον και επίσημα όνομα!

Ο κριτής του «MasterChef» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στη Λιλή Πυράκη και αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός, τονίζοντας πως η βάφτιση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο γιος

του πήρε το όνομα Κωνσταντίνος!

Όσα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για τη βάφτιση του γιου του

«Ο μικρός έγινε ενός έτους πριν λίγες ημέρες και πρόσφατα είχαμε και την βάπτισή του. Η βάφτιση ήταν εξαιρετική, ήταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο σε ένα μαγικό περιβάλλον, η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Με το μωρό έχει αλλάξει πάρα πολύ η ζωή μου. Το μωρό είναι μια άλλη πίστα, κοιμάμαι λίγες ώρες. Θα ασχοληθώ κι εγώ πάρα πολύ. Βάζει πολλή πλάτη η σύντροφός μου. Αλλά είναι άλλη φάση. Δε σου μένει πολύς χρόνος. Και πριν δεν είχα χρόνο, τώρα είναι που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος.

Εγώ θα πω στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας. “Παιδί μου γίνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις”. Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί και να ζήσουμε στη φύση», είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Η στιγμή που φόρεσε τακούνια στη σκηνή του Athens Pride 2023 (Βίντεο)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Νοσεί για δεύτερη φορά με κορονοϊό -«Κοντεύω να τρελαθώ γιατί…»

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Έσπασε» on camera η κόρη του, Άννα μετά την κηδεία του -«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, τσακωθήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα