Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας -Υγιές στόμα= Υγιές σώμα με τα προϊόντα της GUM!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας που είναι σήμερα 20 Μαρτίου, θα σας μιλήσουμε για την αγαπημένη μας GUM με τα ξεχωριστά προϊόντα της που έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Πρόκειται για μια μάρκα στοματικής φροντίδας που συστήνεται από οδοντιάτρους, προσφέρει μία ευρεία γκάμα λύσεων καθημερινής φροντίδας δοντιών και ούλων, έχει μότο το: HEALTHY GUMS. HEALTHY LIFE και θα τη βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς

σας!

Με βασική φιλοσοφία την πρόληψη, την καινοτομία και την ποιότητα, η GUM επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη ώστε να δημιουργεί λύσεις επιστημονικά υποστηριζόμενες με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες στοματικής φροντίδας.

Παράλληλα εστιάζει στην έρευνα πάνω στην πιθανή συσχέτιση ανάμεσα σε σοβαρές παθήσεις στα ούλα και σε ασθένειες όπως οι καρδιακές παθήσεις, το εγκεφαλικό, ο διαβήτης, οι δυσμενείς εκβάσεις εγκυμοσύνης και άλλες παρόμοιες καταστάσεις ώστε να σταματήσουμε αυτή την αλυσιδωτή αντίδραση.

Τώρα ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε τα τρία νέα και ήδη αγαπημένα μας προϊόντα. Τα GUM Soft-Picks Advanced που θα σας κάνουν να χαμογελάτε με αυτοπεποίθηση, παντού, την GUM Activital Sonic, την οδοντόβουρτσα για αποτελεσματικό καθαρισμό και τα GUM Travler που αποτελούν το απαραίτητο εργαλείο για αφαίρεση πλάκας ανάμεσα στα δόντια! Ας τα δούμε αναλυτικά.

Τα νέα Gum Soft Picks ADVANCED παρέχουν αποτελεσματική αφαίρεση υπολειμμάτων τροφών και οδοντικής πλάκας ανάμεσα από τα δόντια.

Ο εργονομικός σχεδιασμός τους επιτρέπει καλύτερη διεισδυτικότητα σε δυσπρόσιτες περιοχές του πίσω τμήματος του στόματος (τραπεζίτες) ενώ το άκρο από σιλικόνη προσφέρει απαλό μασάζ στα ούλα προάγοντας με αυτόν τον τρόπο την κυκλοφορία του αίματος.

Δεν περιλαμβάνει σύρμα, latex ή ξύλο, καθιστώντας τα ένα απαλό και ασφαλές προϊόν. Θα τα βρείτε σε τρία μεγέθη: Small, Regular, Large, σε συσκευασίες των 30 τμχ. μαζί με πρακτική θήκη μεταφοράς.

Ακολουθούν τα 3 κύρια χαρακτηριστικά της Activital Sonic Vibration, της νέας οδοντόβουρτσας που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία βουρτσίσματος παρέχοντας ταυτόχρονα αποτελεσματικό καθημερινό καθαρισμό, σε βάθος.

1.ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ: Οι μαλακές κωνικές τρίχες της αφαιρούν μέχρι και 50% περισσότερη πλάκα μεταξύ των δοντιών και καθαρίζουν 47 φορές βαθύτερα κάτω από την ουλοδοντική σχισμή σε σχέση με μία χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

2.ΑΠΑΛΗ ΔΟΝΗΣΗ: Χρησιμοποιείται σαν μία απλή οδοντόβουρτσα αλλά με την extra ισχύ των 12.000 δονήσεων/λεπτό για ένα βαθύ και απαλό καθαρισμό.

3.ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ: Κομψός και εργονομικός σχεδιασμός λαβής με δυνατότητα αντικατάστασης κεφαλής και μπαταρίας για βελτιωμένη εμπειρία βουρτσίσματος.

GUM Travler, τα ειδικά βουρτσάκια για μεσοδόντιο καθαρισμό που έχουμε ξεχωρίσει για τους παρακάτω λόγους:

Έχουν επαναστατικό σχεδιασμό για πιο άνετο και αποτελεσματικό μεσοδόντιο καθαρισμό. Η αποτελεσματικότητά τους είναι αποδεδειγμένη αφού αφαιρούν έως και 25% περισσότερη πλάκα λόγω του καινοτόμου τριγωνικού σχεδιασμού του νήματος. Είναι σούπερ εύκολα στη χρήση με μοντέρνα και εργονομική λαβή.

Προσφέρουν αντιβακτηριδιακή προστασία, μια και η βούρτσα είναι επικαλυμμένη με χλωρεξιδίνη για έως και 2 εβδομάδες χρήση. Ο κίνδυνος τραυματισμού είναι μειωμένος χάρη στο επικαλυμμένο σύρμα και το στρογγυλεμένο τελείωμα της βάσης.

Διατίθενται σε 9 μεγέθη που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος μεσοδόντιων διαστημάτων και σε συσκευασία των 6 τμχ.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί από την παρουσίαση των προϊόντων στο Πρω1νό με τη Φαίη μας:

Επισκεφτείτε τα επίσημα social media accounts

Facebook: Sunstar GUM Greece

Instagram: Sunstar Gum Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα