Αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας αφέλειες πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας το κατάλληλο προϊόν!

Τα hair looks της σεζόν είναι πολλά και σχεδόν όλα υπέροχα. Ξέρουμε ότι κάθε άνοιξη θέλετε να ανανεωθείτε. Ξεκινάτε δίαιτα, γυμναστική και φυσικά κόβετε τα μαλλιά σας. Το πιθανότερο είναι να έχετε επιλέξει ένα κομψό lob ή bob και ίσως να κόψατε αφέλειες. Εδώ ακριβώς πρέπει να σταθούμε. Οι αφέλειες είναι chic, trend, sexy αλλά και ρομαντικές. Ανάλογα με το ύφος που έχετε επιλέξει.

Αρχικά θα πρέπει να εμπιστευτείτε τον κομμωτή σας αφού είναι ο μοναδικός που γνωρίζει ποιες αφέλειες ταιριάζουν

στο σχήμα του προσώπου σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι αν δεν είναι τα μαλλιά σας ολόισια θα πρέπει να τα φορμάρετε σχεδόν καθημερινά ώστε οι αφέλειες να είναι τέλειες. Επίσης καλό είναι να ζητήσετε από το hairstylist να σας δείξει τον τρόπο. Οι ειδικοί λένε ότι αν χρησιμοποιήσετε στρογγυλή βούρτσα θα γυρίσουν προς τα μέσα και θα είναι 80’s όπως είδαμε τις τελευταίες μέρες την Chrissy Teigen. Αν πάλι χρησιμοποιήσετε το ειδικό σίδερο ισιώματος δεν θα στρώνουν σωστά αφού το συγκεκριμένο εργαλείο δεν είναι κατάλληλο για αφέλειες.

Παράλληλα επειδή οι αφέλειες ακουμπούν στο πρόσωπο απορροφούν τη λιπαρότητα και καταλαβαίνετε ότι λαδώνουν εύκολα. Επίσης έχουν την ιδιότητα να χωρίζουν στη μέση, πράγμα εκνευριστικό. Αφέλειες έχετε κόψει όχι φράντζες.

Κι επειδή δεν είναι δεν είναι δυνατό να λούζετε καθημερινά τα μαλλιά σας και επιπλέον δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείτε διαρκώς το πιστολάκι πρέπει να σας βρούμε μία λύση.

Και τη βρήκαμε. Όχι εμείς ακριβώς αλλά οι celebrity hairstylists που γνωρίζουν όλα τα μυστικά. Οι τέλειες αφέλειες χρειάζονται dry shampoo. Ναι, ακριβώς. Το συγκεκριμένο προϊόν θα φιξάρει τέλεια τις αφέλειες, θα τις ανανεώσει και θα επιτρέψει να χωρίσουν. Ψεκάζετε το πρωί και λίγο πριν φύγετε για το γραφείο και το έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα σας ώστε να το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που το θεωρείτε αναγκαίο.

Διαβάστε ακόμη:

O Δημήτρης Γιαννέτος σας αποκαλύπτει τον τρόπο να αποκτήσετε την ωραιότερη παστέλ απόχρωση στα μαλλιά σας

H Lady Gaga έριξε και πάλι το Instagram με το τελευταίο της make up look

Keywords
Τυχαία Θέματα