Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να σε φιλήσει σύμφωνα με το ζώδιό του! (Μέρος ΙΙI)

Γνωριστήκατε, τα είπατε, τα ξαναείπατε, βγήκατε και 2-3 ραντεβού και δεν λέει να σε φιλήσει. Να πώς θα δεις αν όντως ενδιαφέρεται ανάλογα με το ζώδιό του!

Προχτές είδαμε πώς μπορείς να καταλάβεις αν θέλει να σε φιλήσει ένας Κριός, ένας Ταύρος, ένας Δίδυμος και ένας Καρκίνος, ενώ χτες μάθαμε τα σημάδια που θα αποκαλύψουν ότι πρόκειται να σε φιλήσει ένας Λέων, ένας Ζυγός, ένας Παρθένος και ένας Σκορπιός. Ας δούμε τα τελευταία 4 ζώδια…

#Τοξότης
Οι Τοξότες θα κάνουν κάποιες κινήσεις για να δούνε αν θα ανταπεξέλθεις και αν δεν προσέξουν κάποια ανταπόκριση

δεν πρόκειται να συνεχίσουν την προσπάθεια.

#Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δεν θα κάνουν εύκολα την κίνηση για να σε φιλήσουν γιατί φοβούνται την απόρριψη. Αν σου αρέσει ένας Αιγόκερως προσπάθησε να κάνεις κάποιες κινήσεις για να τους δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι.

#Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι πολύ κοινωνικά ζώδια και τους αρέσει να έχουν πολλοές παρέες. Δεν θα καταλάβεις εύκολα ότι τους ενδιαφέρεις γιατί έχουν πολλές φίλες. Άγγιξέ τους λίγο παραπάνω, κοίταξέ τους λίγο παραπάνω και θα λάβουν το μήνυμα.

#Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι πολύ υπομονετικοί άνθρωποι. Θα κάνουν αρκετές προσπάθειες να σε πλησιάσουν, θα επιμείνουν και δεν θα το βάλουν εύκολα κάτω μέχρι να σε κερδίσουν. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε το φλερτ τους.

Διαβάστε ακόμα: Να πώς θα κάνεις έναν Καρκίνο να μείνει ερωτευμένος μαζί σου για πάντα

Keywords
Τυχαία Θέματα