Το άρωμα σας επιτέλους μυρίζει Άνοιξη

Επιτέλους μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Είναι άνοιξη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας απογοητεύσει πλέον ο καιρός. Οδεύουμε και επίσημα πλέον προς το καλοκαίρι. Όλα λοιπόν αλλάζουν. Ότι ξέρατε μέχρι τώρα το ξεχνάτε. Βαριές φόρμουλες στο πρόσωπο, ματ υφές στα χείλη , σκούρες αποχρώσεις στα μάτια και κυρίως δυνατές εσάνς μένουν στην άκρη μέχρι το επόμενο φθινόπωρο.

Ειδικά

όσο αφορά το άρωμα σας πρέπει να ανθίσει. Τα ξυλώδη και δυνατά δίνουν τις θέση τους στα πιο ανάλαφρα, ρομαντικά και αισθησιακά μαζί. Τα λουλούδια και τα εσπεριδοειδή έχουν την τιμητική τους κι εσείς θα αποκτήσετε μια δροσερή αίσθηση χάρη στο νέο, ανοιξιάτικο άρωμα σας.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα μέχρι τώρα γιατί όπως καταλαβαίνετε έπεται και συνέχεια. Τα beauty brands ετοιμάζουν υπέροχες εσάνς οπότε μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε να λέμε. Αφήνετε λοιπόν τα βαριά πανωφόρια και το αγαπημένο σας πουλόβερ στη ντουλάπα και μαζί τα αρώματα που αγαπήσατε το χειμώνα.

Επιλέξτε εκείνο που θα σας κάνει κλικ με την πρώτη μυρωδιά

Jimmy Choo Blossom Special Edition Eau de Parfum: Λουλούδια όπως ο λευκός μόσχος, εξωτικά φρούτα και σανταλόξυλο ενώνονται για να δημιουργήσουν μία από τις ωραιότερες εσάνς της άνοιξης. Δροσερή, ρομαντική και θηλυκή ταυτόχρονα.

Roger & Gallet Extrait de Cologne Neroli Facetie: Μια κλασική κολόνια που δημιούργησε ο διάσημος αρωματοποιός Fabrice Pellegrin και θα σας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες. Το νερολί συνδυάζετε με το αιθέριο έλαιο από άνθος πορτοκαλιάς και ξύλο κέδρου και vetiver.

Lancome La Vie est Belle en Rose Eau de Toilette: Παιώνιες και τριαντάφυλλα χαρίζουν στην εσάνς την ωραιότερη αίσθηση ever.

Tom Ford Private Blend White Suede Eau de Parfum: Ο αγαπημένος μας δημιουργός κλείνει την κομψότητα στο εμβληματικό μπουκάλι του Οίκου του. Το musk επικρατεί και ακολουθούν το τριαντάφυλλο και το κεχριμπάρι.

Tommy Hilfiger Tommy Girl Sun Kissed Eau de Toilette: Απόλυτα ανοιξιάτικο και δροσερό χάρη στο cranberry που συνδυάζεται με τη μανόλια και τη σημύδα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Drew Barrymore προτείνει σε όλες σας ένα προϊόν καθαρισμού κατάλληλο για επιδερμίδες με ακμή

Τα ροζ κραγιόν της νέας σεζόν είναι περισσότερο sexy και λιγότερο ρομαντικά

Keywords
Τυχαία Θέματα