Sweater Weather: Η Elsa Hosk μας δείχνει πώς να τα προσθέσουμε στο καθημερινό μας στιλ

Η Elsa Hosk είναι ένα από τα αγαπημένα μας supermodels και πάντα μας εμπνέει με τις επιλογές που κάνει στην καθημερινότητά της. Η ίδια δημοσιεύει καθημερινά σχεδόν στο προφίλ της στα social media τα outfits που προτιμάει και συνήθως υπιστηρίζει τις πιο μίνιμαλ γραμμές.

Πριν από λίγες ημέρες η πανέμορφη Elsa απαθανατίστηκε έξω από τον χώρο που πραγματοποιήθηκε η επίδειξη του Michael Kors και για μια ακόμη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις.

The Look

Το γνωστό

μοντέλο επέλεξε ένα μίνι sweater dress και το συνδύασε άψογα με φαρδιά καφέ ζώνη και καφέ μπότες δημιουργώντας ένα υπέροχο everyday look.

To απαλό καφέ χρώμα στο πουλόβερ της Elsa είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και είναι ένας τόνος που θα φορέσουμε εύκολα ξανά και ξανά.

Η Elsa Hosk επιλέγει ένα total καφέ σύνολο σε διαφορετικούς τόνους και ολοκληρώνει το σύνολο με καφέ σουέντ τσάντα και απαλό μακιγιάζ.

Τα μίνι πλεκτά φορέματα έρχονται στο προσκήνιο της μόδας και αυτή τη σεζόν και από εδώ και στο εξής, που ο καιρός ελαφρώς κρυώνει, θα μπορείς να τα φοράς πιο τακτικά στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με ένα δερμάτινο oversized jacket για ένα πιο ροκ σύνολο ή με blazer και γόβες για μια πιο κομψή εμφάνιση που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ.

© Daniel Zuchnik/Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα