Ορφέας Αυγουστίδης: Τα «κλικ» με τη σύζυγο και τον γιο τους στις διακοπές

Από τότε που έγινε μπαμπάς ο Ορφέας Αυγουστίδης περνάει τα καλοκαίρια μαζί με την οικογένειά του, καθώς αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή του. Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Κρασσά και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία.

Από τότε που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και τα γυρίσματα για την καινούργια σεζόν της σειράς «Σασμός», ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ετοίμασαν αποσκευές και ταξίδεψαν μαζί με τον γιο τους στο αγαπημένο τους νησί, που δεν είναι άλλο από την Κίμωλο.

Το

ζευγάρι έχει «μαγευτεί» από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού και έτσι τα καλοκαίρια του είναι συνυφασμένα με αυτό. Οι δυο τους δημιουργούν υπέροχες αναμνήσεις μαζί με το παιδί τους και χαλαρώνουν, κινούμενοι σε ρυθμούς νησιού, μακριά από το άγχος και την ένταση της πόλης.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι αρκετά ενεργός στο Instagram και έτσι όλο αυτό το διάστημα των διακοπών του έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα στις διακοπές. Στην τελευταία ανάρτησή του, λοιπόν, ο ίδιος ανέβασε μερικά στιγμιότυπα με τη σύζυγό του και τον γιο τους από τις στιγμές ξεγνοιασιάς στη θάλασσα.

Μία από τις αγαπημένες ώρες της οικογένειας είναι η στιγμή του ηλιοβασιλέματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orfeas Avgoustidis (@orfeas_avgoustidis)

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Ζαρίφη: «Η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου, διαλύθηκα»

 Παναγιώτης Βασιλάκος: Είναι ερωτευμένος και ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του!

 Εκτός αέρα το «Καλοκαίρι yes» – Το μήνυμα της Μαριάντας Πιερίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα