Οδυσσέας Σταμούλης: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» του 11χρονου γιου του

Δραματικά είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την οικογένεια του 11χρονου Χρήστου Σταμούλη, ο οποίος πνίγηκε στην Ικαρία, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύντροφός του είναι συντετριμμένοι με τον χαμό του παιδιού τους και δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα τον κρατήσουν ξανά στην αγκαλιά τους.

Η σορός

του 11χρονου μεταφέρθηκε από την Ικαρία στη Σάμο για νεκροψία, η οποία έδειξε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε «καθαρό πνιγμό». Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η σορός κατέφθασε στην Αθήνα από το λιμάνι του Πειραιά και συνοδευόταν από τους γονείς του μικρού Χρήστου, τους συγγενείς αλλά και τους φίλους που βρισκόντουσαν στο νησί της Ικαρίας.

Η κηδεία του 11χρονου είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας 14 Αυγούστου στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Εκεί, κατέφθασαν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα όντες σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι. Η οικογένεια ζει δραματικές στιγμές και σήμερα συνόδευσε τον Χρήστο της στην τελευταία κατοικία του.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας και παρακολούθησε από μακριά την κηδεία του 11χρονου. Ο πόνος όλων ήταν βουβός, ενώ η θλίψη είχε σκεπάσει τα πρόσωπά τους. Ένα μικρό παιδί χάθηκε τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά κι όλοι είναι συγκλονισμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 11χρονος πήγε για μπάνιο με τον ξάδερφό του το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης χωρίς να ενημερώσει τη μητέρα του. Ξαφνικά τα ίχνη του χάθηκαν κι ολόκληρο το νησί άρχισε να τον αναζητά, όταν τελικά ένας περιστατικός τον βρήκε μέσα στο νερό σε απόσταση 50 μέτρα από τη στεριά.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Ζαρίφη: «Η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου, διαλύθηκα»

 Παναγιώτης Βασιλάκος: Είναι ερωτευμένος και ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του!

 Εκτός αέρα το «Καλοκαίρι yes» – Το μήνυμα της Μαριάντας Πιερίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα