Φελίσια Τσαλαπάτη: Με τον πατέρα του παιδιού της και πρώην της στην Κρήτη

Η Φελίσια Τσαλαπάτη αυτό το καλοκαίρι μας υποδέχεται μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Τριαντάφυλλο στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι yes». Η ραδιοφωνική παραγωγός αναλαμβάνει για πρώτη φορά χρέη παρουσιάστριας και απολαμβάνει τον ρόλο της στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο.

Με αφορμή τον 15 Αύγουστο όλη η παρέα έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της προκειμένου να πάρει μια ανάσα και να χαρεί έστω και για λίγο τις διακοπές της. Συνεπώς, σήμερα και αύριο το «Καλοκαίρι

yes» θα παραμείνει εκτός αέρα, όπως αποκάλυψε η Μαριάντα Πιερίδη μέσω μιας ανάρτησης.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της στην Κρήτη

Η Φελίσια Τσαλαπάτη εκμεταλλεύτηκε αυτό το τετραήμερο και ταξίδεψε μαζί με τον μοναχογιό της στην Κρήτη. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό Μάξιμο και έτσι οι δυο τους είναι αχώριστοι! Ωστόσο, στην παρέα τους ήταν και ο πατέρας του παιδιού και πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, Μιχάλης Αντιώτης.

Μπορεί η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Μιχάλης Αντιώτης να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμου λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου τους, όμως οι δυο τους παραμένουν ενωμένοι και έχουν άριστη επικοινωνία για χάρη του παιδιού τους. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν κοινές διακοπές στο Ρέθυμνο.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram, όταν ο Μιχάλης Αντιώτης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον γιο του και τη μητέρα του να φτιάχνουν πύργους στην άμμο, το οποίο αναδημοσίευσε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Παράλληλα, η Φελίσια Τσαλαπάτη μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς φίλους της, με το καλογυμνασμένο σώμα της να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia TsaLapati (@felicia_333)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia TsaLapati (@felicia_333)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Felicia TsaLapati (@felicia_333)

Όταν η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε για τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της

«Χωρίσαμε επίσημα τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μας και προφανώς είχε γίνει κάτι πολύ σοβαρό. Το παιδί όμως από μόνο του αλλάζει όλες τις ισορροπίες. Σίγουρα το να μην είναι και οι δύο γονείς στο ίδιο σπίτι κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη.

Κάπου είχα διαβάσει πως τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να μην κάνουν κι αυτά μια διαλυμένη οικογένεια, που στο τέλος κάπως το προκαλούν. Για εμένα ήταν μεγάλο «εφόδιο» το γεγονός πως οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 5 χρόνων. Έχω δει μέσα από τον δικό τους χωρισμό όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνω εγώ τώρα.

Οι δικοί μου νόμιζαν πως θα με πλήγωνε το διαζύγιό τους, ενώ δεν συνέβη αυτό. Ένα παιδί δεν το ενδιαφέρει αν ο πατέρας του δίνει διατροφή ή αν κάποιος έχει προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό που το ενδιαφέρει είναι να βλέπει τους γονείς τους ευτυχισμένους και υποστηρικτικούς ο ένας προς τον άλλο», είχε δηλώσει η Φελίσια Τσαλαπάτη στο «OK» τον περασμένο Μάρτιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Ζαρίφη: «Η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου, διαλύθηκα»

 Παναγιώτης Βασιλάκος: Είναι ερωτευμένος και ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του!

 Εκτός αέρα το «Καλοκαίρι yes» – Το μήνυμα της Μαριάντας Πιερίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα