Κώστας Τσουρός: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής του

Ο Κώστας Τσουρός πρόκειται να κάνει ένα νέο και εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό βήμα από Σεπτέμβρη, καθώς αναλαμβάνει για πρώτη φορά την παρουσίαση της δικής του εκπομπής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος συνεχίζει τη συνεργασία του με το MEGA, ωστόσο πλέον θα μας υποδέχεται στην παρέα του κάθε Σαββατοκύριακο και δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

Ήταν τέλη Ιουλίου, όταν το κανάλι εξέδωσε

επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση για τα Σαββατοκύριακα.

Η ανακοίνωση του MEGA για τον Κώστα Τσουρό

«Το Mega ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν.Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη.

Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα.

Το Mega εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη».

Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού στο MEGA

Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Αυγούστου, ο επίσημος λογαριασμός του MEGA στο Instagram αποκάλυψε ποιος θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του Κώστα Τσουρού. Και αυτός είναι: «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Να σημειωθεί πως προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ώρα έναρξης και διάρκεια της εκπομπής παρά μόνο ότι θα βγαίνει στον αέρα τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Ζαρίφη: «Η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου, διαλύθηκα»

 Παναγιώτης Βασιλάκος: Είναι ερωτευμένος και ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του!

 Εκτός αέρα το «Καλοκαίρι yes» – Το μήνυμα της Μαριάντας Πιερίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα