Οι θρυλικοί hairstylists που πρέπει να ακολουθήσετε τώρα (μέρος β’)

Υπάρχουν κάποιοι hairstylists που είναι ζωντανοί θρύλοι. Κρύβονται πίσω από όλες τις μεγάλες τάσεις κάθε σεζόν και παράλληλα έχουν δημιουργήσει κουρέματα και χτενίσματα που έχουν αφήσει ιστορία. Όπως για παράδειγμα η Sally Hershberger που είναι υπεύθυνη για το iconic κούρεμα της Meg Ryan στα 90’s εκείνο που υιοθέτησε η μισή υφήλιος

ή ο Guido Palau που επιμελήθηκε τα χτενίσματα της dream team των μοντέλων που πρωταγωνίστησαν στο ιστορικό video clip του “Freedom” του George Michael.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που πρέπει να τους ακολουθήσετε στο Instagram. Τα post είναι η ιστορία της μόδας και του hairstyling και κάποια από αυτά έργα τέχνης.

Sam McKnight: Με μία λέξη: Θρύλος. Ήταν εκείνος που δημιούργησε τα περισσότερα κουρέματα και χτενίσματα της Lady D και την έπεισε να υιοθετήσει το ανεπανάληπτο wet look. Επίσης βρίσκεται σχεδόν πάντα στα παρασκήνια του Οίκου Chanel (ναι ήταν και στο Metier d’ Art αυτό το μήνα) και είναι επίσημα ο βασιλιάς των trends.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hair By Sam McKnight (@hairbysammcknight) στις 15 Σεπ, 2018 στις 9:06 πμ PDT

Serge Normant: Ο άνθρωπος πίσω από τις μακριές μπούκλες της Julia Roberts και της Sarah jessica Parker πίσω στα 90’s. Εκείνες τις φυσικές και ανάλαφρες που υιοθέτησαν οι περισσότερες γυναίκες όσο κανένα άλλο look. Οι συγκεκριμένες stars συνεχίζουν να είναι πιστές σε αυτόν μέχρι σήμερα. Και καταλαβαίνουμε τους λόγους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serge Normant (@sergenormant) στις 14 Δεκ, 2018 στις 3:27 μμ PST

Kim Kimble: Έχει πιστές πελάτισσες όπως η Zendaya, η Nicki Minaj και η Oprah. Επίσης δημιούργησε το iconic look της Beyonce στο album “Lemonade”. Δημιουργεί περίτεχνα χτενίσματα και έχει μια εμμονή με τα πολύ μακριά μαλλιά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kimble (@kimblehaircare) στις 11 Οκτ, 2018 στις 9:22 μμ PDT

Mark Townsend: Δεν είναι απλά ο hairstylists που ευθύνεται για τους ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά των αδερφών Olsen είναι επίσης εκείνος που επιμελείται τον τελευταίο καιρό τα κουρέματα και χτενίσματα της Dakota Johnson και της Mila Kunis. Δηλαδή τα ωραιότερα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Townsend (@marktownsend1) στις 26 Δεκ, 2018 στις 8:27 πμ PST

Chris McMilan: Ίσως να τον ξέρετε ως τον κομμωτή του “the Rachel” hair cut. Φυσικά είναι εκείνος που δημιούργησε το κούρεμα της Jennifer Aniston όταν πρωταγωνιστούσε στα “Φιλαράκια” αλλά δεν είναι το μόνο του κατόρθωμα. Είναι επίσης υπεύθυνος για το καταπληκτικό sharp pixie cut της Michelle Williams.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#original #haircut #the Rachel #jenniferaniston #friends #grateful #thankful #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) στις 11 Φεβ, 2018 στις 9:13 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

To glitter βερνίκι νυχιών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε πριν φύγει η χρονιά

Τα glam-extravagant make up look της Πρωτοχρονιάς για τις τολμηρές

Keywords
Τυχαία Θέματα