Στέλιος Χανταμπάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Nomads!

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/12) ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη μεγάλη του νίκη στο Nomads-Μαδαγασκάρη.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμεναν η σύζυγος του, Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά του, Μανώλης και Μαλένα, οι οποίοι έπεσαν στην αγκαλιά του μόλις τον συνάντησαν. Η σύζυγος του λίγο μετά την άφιξη

του στο αεροδρόμιο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία και στη λεζάντα, έγραψε: “Διπλή χαρά σήμερα για εμάς! Επέστρεψε επιτέλους ο μπαμπάκας μας και έφερε ένα τεράστιο κύπελλο ( δε σηκώνεται ) δώρο για τη γιορτή του Μανωλάκη μας, όπως του είχε υποσχεθεί! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη! Τα φιλια μας! ”.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και δημοσιογράφοι και ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Πρω1νό. «To να γυρίζω και να βλέπω ανθρώπους να με αγκαλιάζουν και να μου στέλνουν μηνύματα είναι κάτι πολύ συγκινητικό. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που ζω αυτές τις ημέρες. Η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο για το 2018. Όλα πήγαν καλά και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να πηγαίνουν εξίσου καλά τα πράγματα και να έχει υγεία», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: “Όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να κουνηθώ, να μιλήσω και τυφλώθηκα”

Keywords
Αναζητήσεις
χανταμπακης δηλωσεις
Τυχαία Θέματα