Kate Middleton & Meghan Markle: Τι φόρεσαν ανήμερα των Χριστουγέννων;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Kate Middleton και η Meghan Markle πήγαν στην εκκλησία ανήμερα των Χριστουγέννων μαζί με τις οικογένειές τους.

Η Μeghan Markle με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα επέλεξε να φορέσει μπλε σύνολο που αποτελούνταν από Victoria Beckham παλτό,

μάλλινο φόρεμα και δερμάτινες μπότες Victoria Beckham και τσαντάκι της ίδιας σχεδιάστριας. H Meghan ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπλε γάντια και ένα πολύ κομψό καπέλο, ενώ χτένισε τα μαλλιά της σε έναν χαμηλό κότσο, που αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της.

Η Kate Middleton φόρεσε μπορντό παλτό Catherine Walker, ασορτί καπελάκι, γάντια και γόβες. Το υπέροχο καπέλο της Kate ήταν της σχεδιάστριας Jane Taylor. Η Kate έπιασε τα μισά μαλλιά της πίσω αφήνοντας τα υπόλοιπα κάτω σε πολύ χαλαρές μπούκλες.

Και οι δύο Δούκισσες ήταν πολύ λαμπερές και φαίνονταν χαρούμενες και ευτυχισμένες δίπλα στους συζύγους τους, Πρίγκιπα Ουίλιαμ και Πρίγκιπα Χάρι.

Πριν ένα χρόνο ακριβώς τα δύο ζευγάρια είχαν φωτογραφηθεί τυχαία από μια μητέρα η οποία αργότερα δήλωσε πως έβγαλε 40.000 λίρες από την πώληση αυτής της φωτογραφίας.

Έναν χρόνο μετά η νεαρή μητέρα έβγαλε και πάλι την ίδια φωτογραφία, μόνο που αυτή τη φορά της έκοψε λίγο τη θέα των δύο ζευγαριών ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η τάση του 2019 που δεν χαιρόμαστε καθόλου που επιστρέφει!

Keywords
Τυχαία Θέματα