Οι θρυλικοί hairstylists που πρέπει να ακολουθήσετε τώρα (μέρος α’)

Την περασμένη εβδομάδα ένας από τους μεγαλύτερους hairstylists ever, ο Oribe Canale έφυγε από τη ζωή. Ήταν εκείνος που δημιούργησε τα θρυλικά hair looks των Naomi, Linda, Christy και Cindy στα 80’s και early 90’s. Τη σειρά styling που δημιούργησε αγάπησαν μεγάλες stars όπως η JLo.

Με αφορμή τον τεράστιο Oribe θυμηθήκαμε τους υπόλοιπους μεγάλους hairstylists που κρύβονται πίσω από

κάθε μεγάλη τάση. Όπως το ανδρόγυνο look της Chanel που είναι έμπνευση του Sam McKnight.

Δείτε λοιπόν τους μεγαλύτερους κομμωτές αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ακολουθήστε τους στο Instagram γιατί υπάρχει λόγος. Και είναι σοβαρός.

Mara Roszak: Είναι εκείνη που δημιούργησε το pixie της Cara αλλά και το πιο εντυπωσιακό look της χρονιάς που δεν ήταν άλλο από το χτένισμα της Emma Stone. Τι ποιο χτένισμα; Ποιος ξεχνά το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak) στις 20 Ιούλ, 2017 στις 4:56 μμ PDT

Anthony Turner: Τις δημιουργίες του χαρακτηρίζει το δραματικό και αρτίστικο ύφος. Είναι ο μόνιμος hairstylist στις τέλειες μπούκλες των Αγγέλων της Victoria’s Secret. Και μόνο γι’ αυτό τον λατρεύουμε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Turner (@anthonyturnerhair) στις 27 Σεπ, 2018 στις 5:47 πμ PDT

Paul Hanlon: Όπου βλέπετε extreme και περίεργο χτένισμα ο Hanlon το έχει κάνει. Είναι ο βασιλιάς της haute couture hair και έχει αφήσει ιστορία με τις συνεργασίες τόσο με τον Alexander Mc Queen το 2008 όσο και με τον οίκο Gucci στο τελευταίο show.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @paulhanlonhair στις 30 Μάι, 2018 στις 6:09 μμ PDT

Sally Hershberger: Είναι εκείνη που δημιούργησε το iconic κούρεμα της Meg Ryan το 1996 που έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή και αναμφισβήτητα σημάδεψε τα 90’s. Επίσης έκανε τεράστια καριέρα στους μεγαλύτερους τίτλους περιοδικών με χτενίσματα στα super models που άφησαν επίσης ιστορία.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sally Hershberger (@sallyhershberger) στις 25 Ιαν, 2018 στις 6:08 πμ PST

Guido Palau: Ζωντανός θρύλος. Βρίσκεται στα παρασκήνια των μεγαλύτερων Οίκων και πίσω από τις μεγαλύτερες τάσεις. Ήταν υπεύθυνος για τα χτενίσματα στο video clip του George Michael “Freedom” όπου παρέλασε και πρωταγωνίστησε η αφρόκρεμα των top models και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους hairstylists των τελευταίων 25 χρόνων.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guido Palau (@guidopalau) στις 18 Νοέ, 2018 στις 7:36 πμ PST

Jen Atkin: Μία από τις πιο επιτυχημένες haistylists της δεκαετίας. Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται διασημότητες όπως η Bella Hadid και η Chrissy Teigen. Αλλά η μεγάλη της επιτυχία κρύβεται αλλού αφού είναι εκείνη που δημιουργεί τα χτενίσματα της οικογένειας Kardashian. Το τελευταίο διάστημα υπογράφει σειρά από αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών φυσικά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hairstylist + Brand Founder (@jenatkinhair) στις 18 Δεκ, 2018 στις 11:57 πμ PST

Ted Gibson: Είναι εκείνος που επιμελείται τα χτενίσματα των περισσότερων star του Hollywoοd από την Anne Hathaway μέχρι την Lupita Nyong’o και την Angelina Jolie. Είναι ο καταλληλότερος άλλωστε για red carpet hairstyles.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ted Gibson (@tedgibson) στις 29 Μάρ, 2018 στις 9:48 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Τα glam-extravagant make up look της Πρωτοχρονιάς για τις τολμηρές

To glitter βερνίκι νυχιών που πρέπει να χρησιμοποιήσετε πριν φύγει η χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα