Η Μπέττυ Μαγγίρα για τις παίκτριες του My Style Rocks που έχουν στυλίστα: “Όταν βλέπεις μια κοπέλα τρεις…”

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο My Style Rocks. Μίλησε για τις αντιγραφές που γίνονται στο παιχνίδι από τις διαγωνιζόμενες και αποκάλυψε πώς καταλαβαίνουν ότι κάποιες έχουν στυλίστα!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Είναι αλήθεια τελικά πως τα κορίτσια μπαίνουν και αντιγράφουν διάφορα Ιοοκs από το Instagram; Και σε ρωτάω γιατί το έχεις αναφέρει και εσύ πολλές φορές και θέλω να μου πεις πώς το εντοπίζετε…
«Δεν είναι κακό να βλέπεις πράγματα και να εμπνέεσαι. Δεν

είναι εύκολο να αντιγράψεις πιστά το Ιοοκ ενός μεγάλου brand του εξωτερικού ή ενός μοντέλου. Κι αυτό απαιτεί ταλέντο. Εμείς θυμώνουμε όταν μας λένε ψέματα, δηλαδή «το έκανα μόνη μου». Το ψέμα αποκαλύπτεται. Και πώς αποκαλύπτεται; (σ.σ.: γέλια). Μας τα στέλνουν οι τηλεθεατές. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που μας τα στέλνουν σε φωτογραφίες. Μας λένε οι παίκτριες ότι έχουν αγοράσει τα πράγ¬ματα από διαφορετικά μαγαζιά και δι-αφορετικές περιοχές και τελικά τα έχει λανσάρει ως σετ γνωστό brand σε e-shop.
Εσύ παίρνεις ιδέες για Ιοοκ από το Instagram;
Εννοείται πως παίρνω. Και από το Pinterest. Είναι θέμα έμπνευσης. Βλέπω, ας πούμε, μια φούστα που έχω μια παρόμοια στην ντουλάπα μου και ανακαλύπτω κι εγώ συνδυασμούς που ίσως δεν είχα σκεφθεί. Δεν κάνω όμως copy paste την εικόνα. Αυτό είναι μόδα. Έμπνευση και όχι αντιγραφή. Και επίσης, να μπορείς να διακρίνεις αν αυτό που βλέπεις σου ταιριάζει ή όχι.

Είπατε επίσης πως κάποιες συμμετέχουσες ίσως διαθέτουν στυλίστα. Χωρίς να θέλω να μου κατονομάσεις, εσύ γνωρίζεις συγκεκριμένη περίπτωση;

«Είναι ηλίου φαεινότερον. Όταν βλέπεις μια κοπέλα τρεις εβδομάδες και δεν το ‘χει καθόλου και έρχεται μια μέρα ξαφνικά με ένα άψογο Ιοοκ, καταλαβαίνεις πως έχει πάρει βοήθεια. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε λοιπόν πως κάποιος στυλίστας τις βοήθησε. Πάλι από τηλεθεατές: «Είδαμε την τάδε με τον τάδε, που έμοιαζε με στυλίστα, να ψωνίζουν μαζί»

Διαβάστε ακόμη:

Βικτώρια Καρύδα: Η πρώτη εικόνα της δύο μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή

Keywords
Τυχαία Θέματα