Τα πρώτα Χριστούγεννα της Δούκισσας Νομικού με τον γιο της-Δείτε την φωτογραφία!

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού, καθώς είναι τα πρώτα που περνάει με τον γιο της, Σάββα, ο οποίος της έχει “πάρει” τα μυαλά!

Η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στη τηλεόραση και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου

της. “Θέλω να τα κάνω όλα εγώ μαζί με τον Δημήτρη, ν’ απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μαζί του. Μέχρι στιγμής είμαι full time μαμά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι τόσο κοντά του αυτή την περίοδο. Βέβαια, έχουμε και τις γιαγιάδες που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Όσο για τη σχέση μας, φυσικά άλλαξε. Πλέον δεν είμαστε δύο άνθρωποι αλλά τρεις. Ο χρόνος με ένα νεογέννητο στο σπίτι είναι πολύ περιορισμένος, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία όλα γίνονται πιο εύκολα.”, είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της στο περιοδικό Gala.

Η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρέθηκαν στα χίονια με τον μικρό Σάββα, όπου απόλαυσαν όμορφες στιγμές. Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε σχετική φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Τα πρώτα μας Χριστούγεννα»! Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes “έπεσαν” βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες:


View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Dec 26, 2018 at 5:39am PST

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας!

Keywords
Τυχαία Θέματα