Προβλέψεις Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Είστε ευχαριστημένοι με τους ανθρώπους γύρω σας. Η καλή τύχη είναι με το μέρος σας και θα βρεθείτε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανήτες σχηματίζουν μια ευχάριστη και ενδεχομένως φωτεινή όψη! Τα πράγματα πάνε καλά για σας, ώστε να επωφεληθείτε από την ενέργεια αυτή. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά με πολύ λίγη προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν αντιμετωπίζετε επί του παρόντος κάποιο δίλημμα στη σχέση σας, ίσως δεν είναι η καλύτερη

ημέρα για να το λύσετε. Αφήστε το για την επόμενη εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αίσθηση ότι μπορείτε να πετύχετε όλα όσα θέλατε να κάνετε είναι ισχυρή σήμερα. Τα συναισθήματά σας είναι οι σύμμαχοί σας. Ακούστε τα και ξεχάστε για λίγο τη λογική σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε κάνει κάποιες τολμηρές κινήσεις και τώρα ήρθε η ώρα να σταματήσετε και να τις αξιολογήσετε. Ακούστε τις παρατηρήσεις των άλλων και δείτε τι μπορείτε και θέλετε να αλλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην βασιστείτε μόνο στις δικές σας απόψεις σας για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Εκτιμήστε τις προοπτικές και τις προσεγγίσεις των άλλων ανθρώπων.

ΖΥΓΟΣ

Προκειμένου να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, εξετάστε προσεκτικά τι καταναλώνετε σε καθημερινή βάση. Αν θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα κάντε το καλύτερα μετά τις γιορτές μια και αυτές τις μέρες θα φάτε λίγο παραπάνω κάτι που είναι απόλυτα λογικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σταθερότητα που αισθάνεστε σήμερα θα αφορά στον εργασιακό χώρο και θα θέσει την βάση για να ξεκινήσουν υπέροχες σχέσεις με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να ενσωματώσετε τις ιδέες άλλων συναδέλφων στις δικές σας, σχετικά με τον τρόπο ολοκλήρωσης ενός σημαντικού έργου που εκτελείτε. Να είστε σίγουροι πως οι αλλαγές που έγιναν θα είναι πράγματι για το καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να πετύχετε πολλά. Επικεντρωθείτε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε προσωπικά και επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα βάλτε μπρος τις ικανότητές σας και προσπαθήστε να φέρετε την… ειρήνη σε μια εξαιρετικά άβολη κατάσταση που θα προκύψει στη δουλειά σας και θα οδηγήσει σε εκνευρισμούς και τσακωμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην ενεργείτε πολύ βιαστικά σήμερα. Ακούστε το ένστικτό σας και κάντε αυτό που σας υπαγορεύει. Προσοχή στα οικονομικά σας και στην υγεία σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα