Οι stars του Hollywood κλέβουν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας Avengers: Endgame

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας Avengers: Endgame και εκεί είδαμε πολλές εμφανίσεις stars του Hollywood που μάγεψαν με τα εντυπωσιακά τους looks το κόκκινο χαλί στο Los Angeles.

H Miley Cyrus συνόδευσε τον

σύζυγό της Liam Hemsworth και επέλεξε να φορέσει μαύρη βελούδινη τουαλέτα Saint Laurent με υπέροχο cutout κάτω από το στήθος. Η όμορφη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με μακιγιάζ σε γήινους τόνους και μοναδικά κοσμήματα.

Η Scarlett Johansson έδειχνε πανέμοφη και σούπερ σέξι με sparkly φόρεμα Versace με εντυπωσιακό σκίσιμο. Η star συνδύασε το φόρεμά της με μεταλλιζέ σανδάλια και ασορτί clutch.

H Zoe Saldana πήγε στην πρεμιέρα των Avengers: Endgame με φούξια Givenchy τουαλέτα που είχε ασύμμετρα τελειώματα και φόρεσε ασορτί φούξια πέδιλα.

Η Natalie Portman επέλεξε top και φούστα του οίκου Dior που λατρεύει, και τα συνδύασε με υπέροχα σκουλαρίκια και αυστηρό κότσο που της πηγαίνει πολύ. Η πανέμορφη star υιοθέτησε smokey look στα μάτια της και φυσικό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ο μικρός φιόγκος που είδαμε στο πουκάμισό της είναι μια λεπτομέρεια που λατρεύουν φέτος οι σχεδιαστές και είναι μέσα στις top τάσεις.

Η Tessa Thompson ήταν εκθαμβωτική με ρουαλέτα Ronald van der Kamp που είχε εντυπωσιακά cutouts. Η ίδια επέλεξε έναν ψηλό κότσο για τα μαλλιά της και πολύ ελαφρύ και φυσικό μακιγιάζ.

Η Brie Larsosn που έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της ως Captain Marvel ήταν άκρως εμκθαμβωτική με τουαλέτα Celine με σέξι σκίσιμο που συνδύασε με κοσμήματα Irene Neuwirth. H Brie φόρεσε μεταλλιζέ πέδιλα, statement βραχιόλιο και υπέροχα σκουλαρίκια. Για τα μαλλιά της επέλεξε χαλαρούς κυματισμούς με χωρίστρα στο πλάι, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους.

Διαβάστε ακόμα: Η Captain Marvel (Brie Larson) φοράει το πιο ωραίο 80’s φόρεμα που είδαμε φέτος!

Δυναμικό ντύσιμο: Τι φοράνε στο γραφείο τους 7 πολύ πετυχημένες γυναίκες!

Η Φαίη μας δείχνει 5 total black looks που μπορείς να υιοθετήσεις από το πρωί ως το βράδυ

Keywords
Τυχαία Θέματα