Οι BB Creams που θα αντικαταστήσουν τον φον ντε τεν σας τη φετινή σεζόν!

Ίσως να πιστεύατε ότι οι ΒΒ Creams ήταν απλά ένα trend που ξεκίνησε από την Γερμανία και την Κορέα το οποίο σιγά-σιγά θα ξεθώριαζε και κανείς δεν θα μιλούσε πλέον γι’ αυτές. Τελικά μάλλον κάνατε λάθος αφού είναι ένα από τα προϊόντα που θα παραμείνουν στο νεσεσέρ σας για αρκετά χρόνια ακόμη. Χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, ενυδάτωση, ελαφριά κάλυψη και λάμψη.

Αν δεν έχετε βρει την αγαπημένη σας ή δεν έχετε καν δοκιμάσει μία τότε ήρθε η ώρα. Θα πρέπει να την επιλέξετε με προσοχή ώστε να ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας

σας και παράλληλα να καλύπτει τiς ανάγκες σας. Όταν βρείτε την κατάλληλη να είστε σίγουρες ότι τους επόμενους μήνες θα αντικαστήσετε το φον ντε τεν σας με το ωραιότερο και πιο ελαφρύ προϊόν που φορέσατε ποτέ.

Πρέπει παράλληλα να λάβετε υπόψιν ότι οι περισσότερες φόρμουλες περιέχουν δείκτη προστασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνετε την αντηλιακή σας κρέμα στην άκρη αλλά ότι προσφέρετε στην επιδερμίδα σας έξτρα προστασία απο την ηλιακή ακτινοβολία. Που σημαίνει ότι θα νοιώθετε ασφάλεια ακόμη κι αν μείνετε όλη μέρα έξω από το σπίτι.

Πριν σας αποκαλύψουμε τις αγαπημένες μας θα θέλαμε να γνωρίζετε δύο βασικούς κανόνες.

Κανόνας 1ος: Επιλέγετε τη σωστή απόχρωση όπως ακριβώς κάνετε και με το φον ντε τεν σας. Τη δοκιμάζετε στο φως της ημέρας ώστε να σιγουρευτείτε ότι είναι η κατάλληλη.

Κανόνας 2ος: Την απλώνετε με το ειδικό πινέλο (του φον ντε τεν) αν θέλετε ανάλαφρο τελείωμα, με το beauty blender για μεγαλύτερη κάλυψη και με τα δάχτυλα κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο αν επιμένετε να νοιώθετε την υφή της και να ελέγχετε την εφαρμογή.

Ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή μια ΒΒ Cream θα της χαρίσει την απαλότητα και την υγρασία που έχει ανάγκη. Την απλώνετε πάντα μετά τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα.

Vichy Idealia BB Cream SPF 25

Shiseido Perfect Hydrating BB CREAM SPF 30

Garnier Skin Active BB Cream 5 in 1 Miracle Skin Perfector

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30

Smashbox Camera ReadyBB Water SPF 30

Maybelline New York Dream Fresh BB SPF 30

Burberry Fresh Glow BB Cream SPF 20

Dior Diorskin Nude BB Creme

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα εξαφανίσετε τους λεκέδες από μακιγιάζ

Παστέλ και ζωηρά: Αυτά είναι τα hot βερνίκια της Άνοιξης!

Keywords
Τυχαία Θέματα