Συγκλόνισε η Πάολα! Έτσι έμαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη!

Το “Βινύλιο” υποδέχτηκε για δεύτερη φορά – ως κύριο πρόσωπο αυτή τη φορά – την Πάολα. Μια συνάντηση που είχε συμφωνηθεί από την πρώτη κιόλας εκπομπή του Βινυλίου, όταν η Πάολα είχε εκπλήξει τον Διονύση Σαββόπουλο.

Η αντισυμβατική, αιρετική, λαϊκή τραγουδίστρια, με την τεράστια απήχηση, τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες και τις παθιασμένες, γεμάτες ψυχή ερμηνείες, σε μία εμφάνιση αναπάντεχη, διαφορετική, ερμήνευσε ζωντανά και ακουστικά τραγούδια μακριά απ’ το μέχρι σήμερα ρεπερτόριό

της, ενώ παράλληλα μίλησε για τη ζωή της και όχι μόνο, σε μια συζήτηση από καρδιάς με τον Αντώνη Κανάκη.

Στην κουβέντα τους ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη, με τη γνωστή τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πρώτη φορά πώς έμαθε για τον θάνατό του εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

“Εννέα μέρες μετά τον θάνατο του μπαμπά μου πέθανε και ο Παντελής. Οι σχέσεις μας με τον Παντελή ήταν άριστες, τρία χρόνια παρεούλα τραγουδούσαμε, ήταν φιλαράκι μου. Τον αγάπησα και με αγάπησε.

Εκείνο το πρωινό που έτσι κι αλλιώς το ζούσα εγώ με το θάνατο του μπαμπά μου, είχα μπει στο μπάνιο και ξαφνικά ακούω τη μαμά μου να με φωνάζει και μου λέει “τι γίνεται;” και να παίζει σε μια εκπομπή το πρωί. Το μόνο που έκανα ήταν να μείνω παγωμένη στην πόρτα σαν να βλέπω έναν εφιάλτη ακόμη. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημά μου με λόγια διότι είναι κάτι που δεν μπορούσα να πιστέψω πως έχει συμβεί. Ναι, από την τηλεόραση το έμαθα. Δύσκολα πράγματα, δεν υπάρχουν λόγια”, ανέφερε συγκινημένη η Πάολα.

“Ο Παντελής ήταν αυθόρμητος, αγνός όπως είπες. Αγαπούσε αυτό που έκανε. Τα τραγούδια του έδειχναν τι είχε στο μυαλουδάκι του και στην καρδιά του. Ήταν κι αυτός ένα μωρό”, ανέφερε η Πάολα για τον Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτη ένταση στο Survivor: Έξαλλος ο Atakan με αντίπαλο του!

Η Άννα Μαρία Βέλλη ευχήθηκε στον Άρη Μακρή για τα γενέθλια του δημοσιεύοντας γυμνή τους φωτογραφία!

Keywords
Τυχαία Θέματα